Παλαίμαχοι ΑΕΛ: «Μην την αφήσουμε τώρα μόνη της»

14:03 15/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μπροστά στον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η ΑΕΛ και ενόψει του δύσκολου αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΑΕΛ FC Arena οι παλαίμαχοι απευθύνουν κάλεσμα στις τάξεις των φιλάθλων να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να βοηθήσουν την ομάδα.

Σχετικά η ανακοίνωση των παλαιμάχων αναφέρει:
«Η αγαπημένη μας ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη στροφή της πορείας που ξεκίνησε εδώ και μερικά χρόνια για την επαναφορά στο θρόνο της.
Από

όλους μας εξαρτάται αν την αφήσουμε να εκτραπεί ή με την θετική μας σκέψη και ενέργεια την ωθήσουμε να βγει αλώβητη και να συνεχίσει προς τον στόχο της.
Η ομάδα μας έχει από τα πιο ελπιδοφόρα πλην άπειρα παιδιά που χρειάζονται κάποιες προσθήκες που θα συμπληρώσουν το πάζλ ενός πανίσχυρου συνόλου και ευελπιστούμε ότι η διοικούντες θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Εμείς όμως πρέπει να είμαστε κοντά της, να ακούει τους χτύπους μας, να ακούει τις φωνές μας, να νοιώθει την παρουσία μας, να εισπράττει τις επιδοκιμασίες μας ώστε να παίρνει δύναμη για την κατάκτηση της νίκης παιχνίδι – παιχνίδι.
Μην την αφήσουμε τώρα μόνη της, εμείς οι βετεράνοι θα είμαστε εκεί, γιατί αν είναι να αποτύχουμε θα αποτύχουμε όλοι μαζί, αλλά όλοι μαζί είμαστε σίγουροι ότι θα μεγαλουργήσουμε ΠΑΛΙ…
Στηρίζουμε λοιπόν την ΑΕΛ μας με την μαζική παρουσία μας, η αποστολή μας ? ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ….!!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα