Π. Χρηστίδης από Τρίπολη: «θέλουμε να είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές»

23:04 7/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Επιδιώκουμε να είμαστε αυτόνομοι, δυνατοί, ισχυροί, ανανεωμένοι και δυναμικοί. Θέλουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές. Κατεβαίνουμε στις εκλογές για να επιβάλλουμε το δικό μας ρόλο και στόχο. Δεν είμαστε και δεν θα είμαστε το συμπλήρωμα και η ουρά κανενός και αυτό ας το καταλάβουν όλοι καλά».

Αυτό, τόνισε, μεταξύ άλλων, απ’ την Τρίπολη, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, κ. Παύλος Χρηστίδης, σε ομιλία του (αλλά και στη συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε

αυτής), σε ανοιχτή συγκέντρωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στην Αρκαδία.

Και συνέχισε:» Πήραμε σημαντικές αποφάσεις στο πρόσφατο συνέδριό μας, αλλά και στα άλλα, κεντρικά όργανα του Κινήματος. Η πορεία μας θα είναι αυτόνομη στις εκλογές του 2019″.

Ο κ. Χρηστίδης, έκανε αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση, ενώ στάθηκε απέναντι και στη Νέα Δημοκρατία.

Είπε χαρακτηριστικά: » Καταθέτουμε ολοκληρωμένο σχέδιο για την έξοδο της χώρας απ’ την κρίση. Η κυβέρνηση, βάζει συνεχώς προβλήματα. Ας κόψουν τα παραμύθια, ας εργαστούν για το συμφέρον της χώρας. Πρέπει να ανατραπούν τα μέτρα της 4ης αξιολόγησης για το καλό της πατρίδας μας. Ζητάμε εδώ και τώρα εκλογές για να υπάρξει εθνική συνεννόηση για το μεταμνημονιακό πεδίο της χώρας.
Ο νόμος Κατρούγκαλου θα ανατραπεί. Δεν υπάρχει καθαρή έξοδος. Υπάρχουν δεσμεύσεις και υποχρεώσεις για πολλά-πολλά χρόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έχει στοιχίσει 200 δισ. ευρώ».

Τέλος, έδωσε και το μήνυμα:«Θέλουμε ισχυρή εντολή για τις εκλογές».

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα