Τραγική κατάληξη στην υπόθεση του 37χρονου Βασίλη – Βρέθηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού (video)

Είχε εξαφανιστεί τον περασμένο Απρίλιο στη ΔράμαΕντοπίστηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού φίλου του στις ΣέρρεςΟι πρώτες εκτιμήσεις εμφανίζουν τη ληστεία ως το κίνητρο της δολοφονίαςΟ 37χρονος είχε στην κατοχή του 2.000 ευρώ την ημέρα που εξαφανίστηκε ενώ είχε προγραμματίσει ραντεβού με τον φίλο τουΠώς οι Αρχές έφτασαν στην άκρη του νήματος

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση για τον 37χρονο Βασίλη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τη Δράμα τον περασμένο Απρίλιο, καθώς το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε θαμμένο σε αυλή σπιτιού στην περιοχή των

Σερρών.

Για σχεδόν δύο μήνες οι οικείοι του τον αναζητούσαν αλλά η κατάληξη ήταν αποκαρδιωτική. Ο νεαρός άνδρας ζούσε μαζί με τη γιαγιά του στη Δράμα, είχε εξαφανιστεί την Μεγάλη Τρίτη και είχε μαζί του 2.000 ευρώ, που είχε πάρει από την γιαγιά του για να πληρώσει τα έξοδα μιας προγραμματισμένης επέμβασης. Υπενθυμίζεται πως έφυγε με ταξί αλλά δεν έφτασε ποτέ στη Θεσσαλονίκη.

Στη λύση του μυστηρίου βοήθησε από την πλευρά της και η Αγγελική Νικολούλη καθώς άνθρωποι της εκπομπής είχαν πάει στις Σέρρες ακολουθώντας μαρτυρίες και τελικά, οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο σώμα του 37χρονου, θαμμένο στην αυλή ενός σπιτιού.

Στο συγκεκριμένο σπίτι, κατοικεί ένας φίλος του θύματος, τον οποίο θα συναντούσε ο 37χρονος την ημέρα που εξαφανίστηκε. Τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» ως κίνητρο της δολοφονίας τη ληστεία, αφού το θύμα είχε μαζί του 2.000 ευρώ, όπως εξήγησε η Αγγελική Νικολούλη.

Η αστυνομία ανακρίνει τους ενοίκους του σπιτιού καθώς φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία του 37χρονου. Όπως εξήγησε η γνωστή δημοσιογράφος, τα ίδια άτομα είχαν δεχτεί να μιλήσουν στην εκπομπή της, λίγες ώρες πριν φτάσουν οι αρχές στη άκρη του νήματος.

Ωστόσο, υπέπεσαν σε αντιφάσεις και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε το πτώμα του 37χρονου στην αυλή του σπιτιού.



Βίντεο: Alpha

Keywords
Τυχαία Θέματα