Έπαιξαν για την μικρή Ελένη

22:13 7/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα ακόμη φιλανθρωπικό παιχνίδι διεξήχθη στο Στάδιο Αλκαζάρ από τον ΣΕΠ Λάρισας που είχε την πρωτοβουλία προκειμένου να βοηθηθεί η 3χρονη Ελένη Μαβίδη, που διεγνώσθη τον Οκτώβριο από παρασπονδυλικό σάρκωμα του Ewing.

??

Η μικρή Ελένη – μέλος πολύτεκνης οικογένειας -πρέπει να υποβληθεί άμεσα -μέσα σε διάστημα δέκα ημερών – σε χειρουργική επέμβαση στη Γερμανία για να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή της, αλλά οι δύο της γονείς για να μπορέσουν να είναι δίπλα της είναι άνεργοι και δεν διαθέτουν τα χρήματα

που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη εγχείριση.

?

Στο κάλεσμα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών ανταποκρίθηκαν οι ομάδες των Δάσκαλων , Δικηγόρων , οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Λάρισας, του Δήμου Τεμπών και της Ελασσόνας.

??

Σημαντική ήταν η παρουσία του Ερυθρού Σταυρού και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης τους οποίους ο ΣΕΠ Λάρισας βράβευσε για την προσφορά τους. Στο Αλκαζάρ βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τον φιλανθρωπικό αγώνα και να στηρίξουν την πρωτουβουλία του ΣΕΠ Ν. Λάρισας ο σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων Γιάννης Αλεξούλης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρένα Καραλαριώτου, ο δημοτικός σύμβουλος Βαϊος Κυριτσάκας και πολλοί άλλοι που ήρθαν να βοηθήσουν την μικρή Ελένη.

?

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν σε όλες τις ομάδες και τον σύνδεσμο διαιτητών που πήραν μέρος στον φιλανθρωπικό αγώνα, δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει κοινωνικό πρόσωπο.

??

Πρόγραμμα Αγώνων

17.00-17.40 Δάσκαλοι- Παλαίμαχοι Ελασσόνας

17.45-18.20 ΣΕΠΝ- δικηγόροι

18.30- 19.10 Απόλλων Λάρισας- Δήμος Τεμπών

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα