«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ1

01:05 27/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 53ο και το 54ο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση-οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:50.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα

σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 53ο. Η Αντόνια και η Αντέλα έχουν τις πρώτες τριβές για το διαφορετικό όραμά τους για την επιχείρηση. Η Αντολφίνα κατηγορεί την Αουρόρα ότι της έκλεψε χρήματα. Όταν το μαθαίνει η Αντέλα, απαιτεί από την Φραντζέσκα να πει στη θεία Αντολφίνα την αλήθεια, ότι εκείνη πήρε τα χρήματα, εκείνη όμως αρνείται. Ο Ραϊμούνδο βρίσκει την επιστολή του βασιλιά προς την Ντιάνα, αλλά την παραδίδει στον Σαλβαδόρ. Ο Μπενζαμίν επιτίθεται στον δον Ρικάρντο γιατί αρνήθηκε να δώσει στη Ροζαλία ένα ενθύμιο από τη νεκρή κόρη της, ενώ η Μπιάνκα ξεκαθαρίζει στην δόνα Ντολόρες ότι δεν πρόκειται να ενδώσει στις απειλές της και θα μείνουν με τον Ροδόλφο σε δικό τους σπίτι.

Επεισόδιο 54ο. Ο ξαφνικός θάνατος της δόνα Ντολόρες κλονίζει τόσο την οικογένεια Λοϊγκόρι όσο και τις αδελφές Σίλβα. Ιδιαίτερα τον Ροδόλφο, ο οποίος αισθάνεται ένοχος για την καρδιακή προσβολή της μητέρας του, λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να ζήσει με την Μπιάνκα. Αυτή η απώλεια, μαζί με το γεγονός ότι ο Κριστόμπαλ εξακολουθεί να μην δίνει σημάδια ζωής, τον κάνουν να καταρρεύσει. Η κατάστασή του είναι τόσο άσχημη ώστε η Μπιάνκα σκέφτεται να του ομολογήσει την αλήθεια: ήταν μαζί με τη μητέρα του τη στιγμή που πέθανε, όμως θεώρησε ότι υποκρινόταν όπως τόσες άλλες φορές. Ο Κάρλος αποφασίζει να χωρίσει οριστικά από την Ελίσα, ενώ η Ντιάνα δέχεται απειλές από τους Γερμανούς για να σταματήσουν την αποστολή χλωρίου. Ο Σαλβαδόρ θορυβείται και για να την προστατέψει προχωρά σε μια επικίνδυνη ενέργεια.


Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντ

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα