Οι δηλώσεις Ν. Βούτση – Χρ. Σπίρτζη για τα «Ελευθέρια»

09:22 22/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης τόνισε: «Σεβόμαστε, τιμούμε και εμπνεόμαστε από τους αγώνες για ελευθερία, τους αγώνες που έδωσαν οι συμπατριώτες σας, τους αγώνες που ελευθέρωσαν τα Γιάννενα. Ο αγώνας για την ελευθερία είναι διαχρονικός και πιστεύω πως όλοι το έχουμε συνειδητοποιήσει αυτό μέσα από τα ιστορικά μας βιώματα. Είναι ένας αγώνας που έχει να κάνει και με τη λαϊκή κυριαρχία αλλά και με την κοινωνική δικαιοσύνη, με τα κοινωνικά, πολιτικά και ατομικά δικαιώματα, τον σεβασμό και την προάσπισή

τους… Εργαζόμαστε όλες και όλοι για να γίνουμε πόλος έλξης σε μια διαχρονικά ελεύθερη, δημοκρατική και κοινωνικά δίκαιη Ελλάδα».
Την πεποίθηση πως «τελειώνει ο κατήφορος και η ύφεση» εξέφρασε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης. «Η σημερινή ημέρα, η απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων, συμπίπτει με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί μετά από πολύ μεγάλη μάχη για τη χώρα… Γιορτάζουμε σήμερα και την έξοδο από την κρίση με τις προσπάθειες που έχουν γίνει και τελεσφορούν να βγει επιτέλους ο ελληνικός λαός από το χάλι που μπήκε τα τελευταία χρόνια. Πιστεύουμε πως τελειώνει αυτός ο κατήφορος, τελειώνει η ύφεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα