Κοζάνη: Κάθε βράδυ Αποκριά

09:22 22/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεχίζονται οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Κοζάνης.

Σήμερα Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποντιακή βραδιά στις 7 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία, όπου θα εμφανιστούν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι: Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου, Αλωνακίων, Βατερού, Δρεπάνου, Εύξεινου Λέσχης Κοζάνης, Εύξεινου Λέσχης Νέας Χαραυγής, Κλείτου, Κοιλάδας, Λευκόβρυσης, Μαυροδεντρίου, Πολυμύλου, Ποντοκώμης, Πρωτοχωρίου, Σκήτης, Χορευτικού Ομίλου «Αντάμωμαν».

Στις 8 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία θα εμφανιστεί το «Πνευματικό Κέντρο Χαλάστρας Θεσσαλονίκης» προσκεκλημένο από τον Λαογραφικό Όμιλο «Φίλοι της Παράδοσης».

Στις 20.30 στην Κεντρική Πλατεία θα εμφανιστεί ο Φανός Αριστοτέλης, για να ακολουθήσει στις 9 το βράδυ το γλέντι στον χώρο του Φανού στην πλατεία Αριστοτέλους.

Την ίδια ώρα (στις 9) στην Πλατεία Λασσάνη, θα πραγματοποιηθεί το γλέντι του Λαογραφικού Ομίλου «Φίλοι της Παράδοσης» .

Εν τω μεταξύ σήμερα Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα θα γίνει Άναμμα του Φανού «Λακουστά», στην Αιανή ενώ στις 9 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Κρόκου, θα πραγματοποιηθεί Πάρτυ Μεταμφιεσμένων.

Σέρβια : Πρόγραμμα Σερβιώτικης Αποκριάς 2017

Στην περιοχή των Σερβίων σήμερα στις 5:30 το απόγευμα διοργανώνεται Πάρτυ του Β’ Παιδικού Σταθμού στον παιδότοπο Ονειροπαγίδα στα Σέρβια.

Keywords
Τυχαία Θέματα