Ο Θοδωρής Βουτσικάκης στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός

09:04 13/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης μαζί με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων θα παρουσιάσουν μια μοναδική συναυλία σε μελοποιημένα ποιήματα του Κωστή Παλαμά, την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 20:30 στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός.

Η «Στέγη Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς», ο φορέας που διαχειρίζεται το σπίτι που γεννήθηκε ο Ποιητής στην Πάτρα, στα πλαίσια των δράσεων της ξεκίνησε πέρυσι από την Πάτρα με όχημα την Ποίηση του Κωστή

Παλαμά.Ο κύκλος αυτών των συναυλιών συνεχίζεται με επόμενο σταθμό την Αθήνα, στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στα πλαίσια του Έτους Κωστή Παλαμά 2019 και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 160 χρόνων από την γέννησή του.

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης μαζί με την 25μελή Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων θα παρουσιάσουν μια μοναδική συναυλία ποίησης με τον τίτλο «Μυστική Παράκληση». Ένα ανθολόγιο ποιημάτων σε μουσική σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών(Γ. Σπανός, Σ. Κραουνάκης, Λ. Θάνος, Ν. Ζούδιαρης, Κ. Λειβαδάς, H. Yazdjian, Φ. Δεληβοριάς, κ.α) με τον ιδιαίτερο ήχο της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων, υπό την μουσική διεύθυνση της Βάγιας Ζεππάτου.

Ένα μουσικό ταξίδι στην ποίηση του Κωστή Παλαμά, με αφετηρία την ιστορική αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, ενός χώρου οικείου στον μεγάλο Έλληνα Ποιητή, ο οποίος υπήρξε επίτιμο μέλος του Συλλόγου και ανέπτυξε σπουδαία πνευματική δράση εκεί.

Τις ενορχηστρώσεις υπογράφει η Βάσω Δημητρίου.

Πληροφορίες

Πέμπτη 21 Μαρτίου

Ώρα έναρξης: 20:30

Έναρξη προπώλησης: Πέμπτη 21/2

Διάρκεια παράστασης: 90 ‘ χωρίς Διάλειμμα

Τιμές Εισιτηρίων:

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ: 30 ευρώ

ΖΩΝΗ Α: 25 ευρώ

ΖΩΝΗ Β: 20 ευρώ

ΑΜΕΑ: 13 ευρώ

EΞΩΣΤΗΣ: 15 ευρώ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΑΝΕΡΓΙΑΣ: 13 ευρώ

Προπώληση:

Ηλεκτρονικά:VIVA GR & VIVA WALLET

Τηλεφωνικά: 11876

ΣΤO TAMEIO ΤΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Πληροφορίες: 210 9967562 – 698 2178813

Φωτογραφίες: Ευαγγελία Θωμάκου

Artwork: Αρίσταρχος Παπαδανιήλ

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

Διευθ: Αγ.Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα