Ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Γέιτς επιμένει στην επιλογή του Τζόνι Ντεπ ως πρωταγωνιστή

10:28 30/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εμμένει στην επιλογή του -για την ανάθεση του πρωταγωνιστικού ρόλου στον Τζόνι Ντεπ– ο σκηνοθέτης της ταινίας «Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald» (Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ) το σενάριο της οποίας υπογράφει η διάσημη συγγραφέας Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Ο Ντέιβιντ Γέιτς έχει επίσης σκηνοθετήσει την πρώτη ταινία της σειράς («Fantastic Beasts and Where to Find Them»-Φανταστικά Ζώα και πού Βρίσκονται) που προβλήθηκε το 2016.

Παρόλο που πολλοί θαυμαστές του Χάρι Πότερ δεν είναι ικανοποιημένοι

με τον Τζόνι Ντεπ να παίρνει τον πρώτο ρόλο (κάποιοι από αυτούς το έχουν εκφράσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ άλλοι ζήτησαν ευθέως από την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ να τον απομακρύνει από την ταινία), ο Άγγλος σκηνοθέτης ξεκαθαρίζει τη θέση του με αφορμή τις επικρίσεις που δέχεται για την επιλογή του.

Όταν ανακοινώθηκε ότι ο Τζόνι Ντεπ θα υποδυθεί τον μάγο, Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ η πρώην σύζυγός του, Άμπερ Χερντ κατηγόρησε τον σταρ του Χόλιγουντ για ενδοοικογενειακή βία.

Ο Ντέιβιντ Γέιτς απάντησε σχετικά με τις κατηγορίες στο EW: «Με τον Τζόνι μού φαίνεται ότι υπήρξε ένα άτομο που τον κατηγόρησε και διεκδίκησε κάτι. Μπορώ να σας πω μόνο για τον άνθρωπο που βλέπω κάθε μέρα: Είναι γεμάτος ευπρέπεια και ευγένεια, και αυτό είναι το μόνο που βλέπω». Ο ίδιος πρόσθεσε: «Όποια κι αν είναι η καταγγελία δεν φαίνεται να ταιριάζει με τον άνθρωπο, με τον οποίο συνεργάζομαι».

Επιπλέον, ο σκηνοθέτης που φαίνεται πραγματικά αποφασισμένος να στηρίξει την επιλογή του, επικαλέστηκε τις μαρτυρίες των ηθοποιών Γουινόνα Ράιντερ και Βανέσα Παραντί, οι οποίες υπερασπίστηκαν τον Τζόνι Ντεπ όταν αντιμετώπιζε κατηγορίες.

Η συνέχεια της σειράς ταινιών -την παραγωγή της οποίας υπογράφει επίσης η συγγραφέας του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ -με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου του 2018.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ew

Φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP

Keywords
Τυχαία Θέματα