«Ο προσυνεδριακός διάλογος έγινε με ανοιχτά χαρτιά στους πολίτες»

10:09 11/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγγου, μιλώντας στην Πρωινή Ζώνη της ΕΡΤ, σημείωσε ότι ο προσυνεδριακός διάλογος έγινε με ανοιχτά χαρτιά στους πολίτες. «Κάνουμε βήματα για να προστατευτούν οι αδύναμοι» είπε η κ. Σβίγγου και σημείωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης βγήκε έκθετος από τη συζήτηση που έγινε στη Βουλή για τη διαπλοκή.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή

και πιο συγκεκριμένα, μιλώντας για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, είπε «Αντί για απαντήσεις επί των ερωτημάτων που τέθηκαν από τον πρωθυπουργό, είδαμε μια προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να συσπειρώσει το δικό του ακροατήριο και να υπεκφύγει των απαντήσεων κάνοντας αναφορές στα πόσα πττυχία έχει, κάνοντας αναφορές στη διαπραγμάτευση και το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, δηλαδή μια προσπάθεια να εφευρεθούν και να ανακαλυφθούν τα πάντα και να τεθουν στο τραπέζι εκτός από τα επίδικα και νομίζω ότι είναι έκθετος από αυτή τη διαδικασίας και οι Έλληνες πολίτες κατάλαβαν πολλά από τη χθεσινή συζήτηση».

Για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκινάει την Πέμπτη, είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προσπαθήσει να διεξάγει έναν προσυνεδριακό διάλογο με ανοιχτά τα χαρτιά προς τους πολίτες κάνοντας ως κυβερνητικό κόμμα πρωτοφανή και ειλικρινή κριτική για τα λάθη της προηγούμενης περιόδου για τα πεπραγμένα, για τις δυσλειτουργίες και τις κομματικές και τις κυβερνητικές και πρόσθεσε ότι θα κριθούμε όλοι μας, από το κατά πόσο το συνέδριο -και κυρίως στο προγραμματικό του σχέδιο- θα μπορέσει να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα της συγκυρίας».

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ1

Keywords
Τυχαία Θέματα