Ο Ν. Πέττας για διανομή ρουχισμού – Προσφορά Χρυσοστόμου

15:05 13/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Αντιδήμαρχος Αλυκών και υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ζακύνθου Νίκος Πέττας, ενημερώνει τους συμπολίτες μας, οι οποίοι κατά διαστήματα φέρνουν ρούχα στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου (χώρος Μουσικού Γυμνασίου), ώστε στη συνέχεια αυτά να διανεμηθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη, ότι καλό θα ήταν να έρχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι).

«Ο λόγος που το ζητάμε αυτό είναι επειδή έχει διαπιστωθεί το φαινόμενο τα ρούχα να τα αφήνουν στις εγκαταστάσεις μας τις απογευματινές ή βραδινές

ώρες που αυτές είναι κλειστές, με αποτέλεσμα αδέσποτα ζώα να σκίζουν τις σακούλες και τα ρούχα να χάνονται», επισημαίνει ο κ.Πέττας.

Επίσης, ο Δήμαρχος Παύλος Κολοκοτσάς, και ο κ. Πέττας, ευχαριστούν θερμά τον πρώην Μητροπολίτη Ζακύνθου και νυν Δωδώνης, κ.κ. Χρυσόστομο, που για ακόμη μια φορά και με αφορμή την εορτή των ονομαστηρίων του προσέφερε τρόφιμα.

«Με αυτά μαγειρέψαμε για τους ωφελούμενους του κοινωνικού εστιατορίου σήμερα Δευτέρα 13 Νοεμβρίου. Ευχόμαστε στον Μητροπολίτη Δωδώνης ο μεγαλοδύναμος Θεός να του χαρίζει υγεία και ευημερία, ώστε να είναι πολλά ακόμη τα έτη της διακονίας του υπέρ των πιστών και αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας», αναφέρει ο κ.Κολοκοτσάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα