Κέρκυρα: Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την κεντροαριστερά στην Κέρκυρα

14:22 13/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ομαλά εξελίχθηκε η εκλογική διαδικασία για την εκλογή του Προέδρου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, και στις 7 περιοχές που στήθηκαν αντίστοιχες κάλπες, στην Κέρκυρα. Το μόνο πρόβλημα που παρουσιάστηκε είναι ότι το εκλογικό κέντρο στη Λευκίμμη άνοιξε με μισή ώρα καθυστέρηση καθώς και ότι η συμμετοχή ήταν μικρή στη Λευκίμμη και τους Παξούς λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισαν οι πολίτες από τη σφοδρή κακοκαιρία.
Η

συμμετοχή ικανοποίησε τους διοργανωτές αφού οι ψηφίσαντες ανήλθαν συνολικά στην Κέρκυρα και τους Παξούς στους 1814.
Αναλυτικά έλαβαν: Γεννηματά Φώφη 817 ψήφους , Ανδρουλάκης Νίκος 474, , Καμίνης Γιώργος 229, Θεοδωράκης Σταύρος 163, , Μανιάτης Γιάννης 47, Γάτσιος Κων/νος 32, Ραγούσης Γιάννης 29, Τζιώτης Δημήτρης 8, Πόντας Απόστολος 5, και άκυρα 8.
Ο Γρ. Της ΝΕ Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ, Παντελής Γιαννούλης, δήλωσε ικανοποιημένος από τη διαδικασία, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την έκβαση του εγχειρήματος.

Στην Κέρκυρα πραγματοποίησε την Παρασκευή την τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Ο κ. Καμίνης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα του νέου φορέα, η οποία θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από την ενότητα και την κοινή δράση. Θα πρέπει να υπάρξουν, επισήαμνε, γρήγορες διαδικασίες δημιουργίας των καταστατικών ενεργειών που θα επιτρέψουν να υπάρξει σαφής εικόνα του νέου φορέα προς τους πολίτες. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως είπε, θα δοθεί η εντύπωση ότι πρόκειται για μια από τα ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέρκυρα,kerkyra