Το επικό tweet Κυριάκου για τη Μάνδρα και το τρολάρισμα στο Twitter (εικόνες)

«Δεν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά το παιδί», ήταν η ατάκα που είχε χρησιμοποιήσει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναφερόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου την εποχή που συζητείτο η εκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Τελικά, φαίνεται πως ήρθε η ώρα, η ιστορία να πάρει την «εκδίκησή» της.

Ο λόγος για ένα επικό tweet του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σε μια προσπάθειά

του ίσως να ελαφρύνει τις ευθύνες όσων βρίσκονταν τόσα χρόνια στην αυτοδιοίκηση αλλά και στην κεντρική πολιτική σκηνή, κατάφερε να γίνει για ακόμη μια φορά πρωταγωνιστής σαρκαστικών σχολίων στο Twitter, ενώ παράλληλα απέδειξε πως όσο κι αν προσπαθήσουν οι έρμοι οι επικοινωνιολόγοι αλλά και οι «πρόθυμοι» δημοσκόποι, κάποια πράγματα δεν διορθώνονται.

«Η περίπτωση της Μάνδρας είναι παράδειγμα του τι δεν πρέπει να κάνουμε. Δεν χρειαζόταν να είναι κάποιος ειδικός για να γνωρίζει ότι τα νερά θα κατέβαιναν από τον δρόμο. Διότι ο δρόμος ήταν το ρέμα. Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να προειδοποιήσει την τροχαία ώστε να τον κλείσει», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, με τα σαρκαστικά σχόλια χρηστών του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να πέφτουν… βροχή.

Με αρκετά μεγάλη δυσκολία, συλλέξαμε τα 20 καλύτερα από αυτά και σας τα παραθέτουμε:

Keywords
Τυχαία Θέματα