«Ο Καραγκιόζης και ο καπετάν Απέθαντος»

11:11 17/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η παράσταση «Ο Καραγκιόζης και ο καπετάν Απέθαντος» παρουσιάζεται κάθε Κυριακή, από τις 18 Μαρτίου, στον κινηματογράφο «Άτταλος».
Ένα παλιό και ξακουστό μυθιστόρημα του ’21, σε μια σπάνια και φαντασμαγορική παράσταση θεάτρου σκιών.

Κάπου στη γη της Πελοποννήσου, ένας σχεδόν ερειπωμένος πύργος, ο πύργος της Άννας Φραντζή, απογόνου του Γεωργίου Φραντζή, ιστορικού και ακόλουθου του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου ΙΑ’, προστατεύεται από το πνεύμα του θρυλικού καπετάν Απέθαντου, κρατώντας μακριά τους πειρατές και τους Τούρκους που θέλουν να το κατακτήσουν.

Τι

θα γίνει όμως, όταν ύστερα από προδοσία αυτοί θελήσουν, για ίδιον όφελος, να μπουν μέσα στον πύργο και να κλέψουν τον αμύθητο θησαυρό που φυλάσσεται καλά κρυμμένος στα υπόγειά του; Άραγε θα τα καταφέρουν; Ποιος είναι ο καπετάν Απέθαντος, αυτός ο αόρατος φύλακας του κάστρου, και ποιος ο γιος της νεράιδας; Πώς ο αγαπημένος μας Καραγκιόζης θα συμμετάσχει σε αυτή την ιστορία;

Το κάθε παιδί έχει την ευκαιρία να πάρει το δικό του δώρο, το σχέδιο του τρομερού πειρατή «Κροκόδειλου«, που εμφανίζεται στην παράσταση, για να φτιάξει τη δική του φιγούρα.

Ημέρα και ώρα παράστασης: Κυριακή στις 11:30 π.μ.
Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ κατ’ άτομο. Με κράτηση ή πρόσκληση 5 ευρώ.

Πίσω από τη σκηνή σε όλους τους ρόλους (φωνές, μιμήσεις): Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χαράλαμπος Ρουμελιώτης

Την Κυριακή 25/03/2018 δεν θα πραγματοποιηθεί παράσταση λόγω της εθνικής εορτής. Οι παραστάσεις ξεκινούν πάλι την Κυριακή 01/04/2018.

Κινηματογράφος «Άτταλος»
Κοτυαίου και Ελ. Βενιζέλου, Ν. Σμύρνη
Τηλ: 210 9319779

The post «Ο Καραγκιόζης και ο καπετάν Απέθαντος» appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα