Κρήτη: Πρόσκληση συμμετοχής για την 9η Έκθεση τοπικών προϊόντων

10:36 17/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Πρόσκληση συμμετοχής για την 9η έκθεση τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών «Κρήτη η μεγάλη συνάντηση και τοπικές γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγματοποιηθεί για 9 ημέρες στη Θεσσαλονίκη, στους χώρους της ΔΕΘ, στο περίπτερο 12 απευθύνουν οι διοργανωτές.

Η φετινή έκθεση που θα ανοίξει τις πύλες της στις 28 Απριλίου και θα διαρκέσει έως και τις 6 Μαΐου, θα φιλοξενήσει

εκθέτες και προϊόντα από όλη την Ελλάδα, δίνοντας Πανελλαδικό χαρακτήρα σε μια μεγάλη γιορτή γεύσης, μουσικής, χορού και πολιτισμού με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν πάρκινγκ για όλους. Παράλληλα, εκατοντάδες εμπορικοί επισκέπτες, εκπρόσωποι αλυσίδων super και mini market, δικτύων διανομής και χώρων εστίασης, όπως και χονδρέμποροι, θα είναι εκεί για να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες και να εντάξουν τα προϊόντα των παραγωγών σε περισσότερα σημεία πώλησης.

Σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή, δεκάδες χιλιάδες θα είναι και φέτος οι επισκέπτες της έκθεσης οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν, να απολαύσουν και να προμηθευτούν τοπικά προϊόντα, απευθείας από τους παραγωγούς και μεταποιητές, ενώ στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, θα υπάρξει πλήθος μουσικών, χορευτικών και γαστρονομικών εκδηλώσεων.

The post Κρήτη: Πρόσκληση συμμετοχής για την 9η Έκθεση τοπικών προϊόντων appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα