Χανιά: Ελεύθεροι οι 4 νεαροί που είχαν κατηγορηθεί για τον βιαμό 25χρονης Ελληνογαλλίδας (audio)

10:58 17/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ελεύθεροι χωρίς κανένα περιοριστικό όρο, αφέθησαν οι 4 νεαροί κατηγορούμενοι, για βιασμό 25χρονης, Ελληνογαλλίδας τουρίστριας. Στις 15/8/2016, Γαλλίδα πολίτης Ελληνικής καταγωγής, κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τον βιασμό της, από 4 νεαρούς άνδρες.

Όμως από το προανακριτικό υλικό, που συγκέντρωσαν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και το ανακριτικό υλικό, με ομόφωνη απόφαση της Εισαγγελέως και της Ανακρίτριας, κρίθηκε, ότι οι 4 κατηγορούμενοι πρέπει, να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς κανένα περιοριστικό όρο. Την παραπομπή τους ή την μη παραπομπή τους στο

ακροατήριο θα κρίνει πλέον με βούλευμα του, το Συμβούλιο Πλημ/κων Χανιών.

Πρόκειται για μια πρακτική που συνήθως συνδέεται με οικονομικό όφελος, αφού ιδιωτικά ασφάλιστρα προβλέπουν αποζημιωσεις σε υποθέσεις βιασμών.

Δικηγόρος υπεράσπισης του Α΄κατηγορουμένου είναι ο δικηγόρος Χανίων, Λευτέρης Μανουσάκης ο οποίος και μίλησε στην ΕΡΤ Χανίων για την υπόθεση. Ακούστε τη συνέντευξή του:

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου – Ηλεκτρονική Επεξεργασία: Γιώργος Βλαζάκης

The post Χανιά: Ελεύθεροι οι 4 νεαροί που είχαν κατηγορηθεί για τον βιαμό 25χρονης Ελληνογαλλίδας (audio) appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα