«Ο δρόμος του χρήματος» στην ΕΡΤ1

01:48 20/9/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη δραματική ταινία με στοιχεία θρίλερ «Ο δρόμος του χρήματος» (Margin Call) με το  εντυπωσιακό καστ ηθοποιών έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020, ένα τεταρτο μετά τα μεσάνυχτα.

Παίζουν: Κέβιν Σπέισι, Ντέμι Μουρ, Στάνλεϊ Τούτσι, Πολ Μπέτανι, Τζέρεμι  Άιρονς, Ζάκαρι Κουίντο, Σάιμον Μπέικερ, Μέρι ΜακΝτόνελ, Πεν Μπόντγκλεϊ. 

Σκηνοθεσία-σενάριο: Τζ. Σ. Κάντορ.

Υπόθεση: Είκοσι τέσσερις δραματικές ώρες σ’ έναν αμερικανικό επενδυτικό

κολοσσό στις αρχές της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, το 2008. Ένας νέος οικονομικός αναλυτής, υπάλληλος μιας αμερικανικής εταιρείας επενδύσεων, ανακαλύπτει ένα λάθος σε μια θεμελιώδη εξίσωση του συστήματος, οι επιπτώσεις του οποίου απειλούν με κατάρρευση όχι μόνο την εταιρεία αλλά και ολόκληρο το οικονομικό σύστημα του δυτικού κόσμου. Τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας συνέρχονται με σκοπό να λάβουν αποφάσεις με οικονομικό αλλά και ηθικό αντίκτυπο στις ζωές τους…

Εμπνευσμένη από την ιστορία της Lehman Brothers, μια επίκαιρη ταινία μ’ ένα καστ εξαιρετικών ηθοποιών, υποψήφια μεταξύ άλλων για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου, καθώς και για Χρυσή Άρκτο στο Φεστιβάλ Βερολίνου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα