«Είμαι η Χάνα» – Δραματική σειρά στην ΕΡΤ3

01:43 20/9/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το τρίτο και τελευταίο επεισόδιο της μίνι δραματικής σειράς  «Είμαι η Χάνα» (I am), παραγωγής me+you productions, 2019, μπορούν να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 και ωρα 22:00.

Σκηνοθεσία/ Σενάριο: Dominic Savage

Παίζουν: Samantha Morton, Vicky McClure, Gemma Chan.

Μια δραματική τριλογία που εξερευνά αιώνια γυναικεία θέματα, όπως οι σχέσεις, η προσωπική ταυτότητα και η ελευθερία. Το κάθε επεισόδιο

είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του βραβευμένου με BAFTA (Βρετανικά Κινηματογραφικά Βραβεία) συγγραφέα και σκηνοθέτη Dominic Savage με τρεις βραβευμένες ηθοποιούς της Βρετανίας: την Υποψήφια για Όσκαρ Samantha Morton, τη βραβευμένη με BAFTA Vicky McClure και την πολλά υποσχόμενη πρωταγωνίστρια Gemma Chan. Οι τρεις ιστορίες είναι- εν μέρει-  αυτοβιογραφικές, δημιουργώντας μια αυθεντική, συγκινητική και βαθιά προσωπική συλλογή ιστοριών για τη ζωή των γυναικών τον 21 ο αιώνα.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3: Στο επεισόδιο παρακολουθούμε την ιστορία της Hannah- που την υποδύεται η Gemma Chan- μιας 30χρονης ελεύθερης γυναίκας, η οποία προσπαθεί να διαχειριστεί την πίεση που δέχεται από τον κοινωνικό της περίγυρο να αποκτήσει οικογένεια και παιδιά.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα