Ντ. Μπακογιάννη: Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση – Συνέντευξη στην ΕΡΤ Χανίων (audio)

22:40 10/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Στις κρίσιμες ευρωεκλογές, στο σκάνδαλο Novartis, αλλά και στην καταστροφική θεομηνία που έπληξε το Νομό, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ Χανίων η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε ότι αφορά τις ευρωεκλογές η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι θα αναμετρηθούν οι δυνάμεις του λαϊκισμού με τις δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου στην Ευρώπη, ενώ άσκησε σκληρή

κριτική στην κυβέρνηση, στην οποία καταλόγισε λαϊκισμό και μίλησε με σκληρή γλώσσα για το σκάνδαλο Novartis.

Να γίνει άμεσα η αποκατάσταση των καταστροφών στις πληγείσες περιοχές των Χανίων

Είμαι σε συνεχή επαφή με τους υπουργούς και τους εκπροσώπους του νομού, προκειμένου να διαπιστώσω το ύψος των κονδυλίων που έχουν διατεθεί για την αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία, τόνισε η κ. Μπακογιάννη, η οποία ανακοίνωσε ότι θα επισκεφθεί εκ νέου τις πληγείσες περιοχές τις επόμενες ημέρες που θα βρεθεί στα Χανιά. Παράλληλα, άσκησε κριτική για απραξία των συναρμόδιων υπουργείων σε ότι αφορά την προσφυγή στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, για την αποζημίωση των πληγέντων.

Οι εκλογές

Αναφερόμενη στις εκλογές για Περιφέρεια και Δήμους, η κ. Μπακογιάννη άσκησε κριτική στον Σταύρο Αρναουτάκη, μιλώντας για μια 8ετία χαμηλών απορροφήσεων ευρωπαϊκών κονδυλίων και χαμένων ευκαιριών για την Κρήτη, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία της για τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις τόσο σε αυτοδιοικητικό και περιφερειακό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο εθνικών εκλογών.

Θα είμαι υποψήφια βουλευτής στα Χανιά, για συναισθηματικούς λόγους, τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ακούστε τη συνέντευξη της κ. Μπακογιάννη στην ΕΡΤ Χανίων:

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου / Ηλεκτρονική Επεξεργασία: Φωτεινή Περβολιανάκη

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα