ΝΔ: «Άδειασμα» διοίκησης νοσοκομείου από Πολάκη

14:58 24/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Αναμένουμε με αγωνία να επανέλθει το νοσοκομείο στην κανονικότητα», επισημαίνει η ΝΕ ΝΔ Ζακύνθου, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του αναπλ.υπουργού υγείας Π.Πολάκη και την ανακοίνωσή περί σταδιακής επαναλειτουργίας των κλειστών, τους τελευταίους μήνες, χειρουργείων του νοσοκομείου του νησιού, ενώ η τοπική κομματική οργάνωση, υποστηρίζει, πως «εκ του αποτελέσματος η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος είναι ανεπαρκής και κατευθυνόμενη».

Η σχετική ανακοίνωση της ΝΕ ΝΔ Ζακύνθου, η οποία, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για «άδειασμα» της διοίκησης του νοσοκομείου από τον Π.Πολάκη,

αφήνοντας σαφή υπονοούμενα και για τον τοπικό βουλευτή και υπουργό Δικαιοσύνης, έχει ως εξής:
«Το έχουμε πει πολλές φορές πως το πρόβλημα του νοσοκομείου είναι καθαρά πολιτικό και πολιτικά λύνεται. Δικαιώθηκε το αίτημα μας και επιτέλους από ότι φαίνεται συνεννοήθηκαν. Με τον πιο επίσημο τρόπο όμως ο κ.Πολάκης ‘’άδειασε’’ την διοίκηση του νοσοκομείου. Έκανε ο κ. Πολάκης αποδεκτά τα αιτήματα του επιστημονικού συμβουλίου που τόσο καιρό δεν αποδέχονταν η διοίκηση. Οι μάσκες έπεσαν. Εμείς θέτουμε δυο ερωτήματα στην κοινωνία της Ζακύνθου για προβληματισμό. 1) Από πιο κέντρο εξουσίας έπαιρνε εντολές η διοίκηση του νοσοκομείου και τα έκανε μαντάρα με ένα σωρό παλινωδίες (κρατώντας το νοσοκομείο κλειστό); Μήπως από το υπουργείο δικαιοσύνης και τον κ. Κοντονη ; 2) Γιατί τόσο καιρό ο κ. Πολάκης δεν έρχονταν στην Ζάκυνθο να λυθεί το πρόβλημα και άφησε το νησί μας ουσιαστικά δίχως νοσοκομείο και τους ζακυθινούς δίχως δημόσια υγεία; Σε κάθε περίπτωση ελπίζουμε να επανέλθει το νοσοκομείο στην κανονικότητα και οι πολίτες να το εμπιστευτούν ξανά. Η διαφορά μας με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρη, με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας το νοσοκομείο δεν θα περνούσε ποτέ αυτή την κρίση».

Keywords
Τυχαία Θέματα