Μεσσηνίας: Πτώσεις δέντρων, διακοπές ηλεκτροδότησης και φωτιές

12:53 28/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Έντεκα περιστατικά παρέμβασης της πυροσβεστική σημειώθηκαν από χθες το απόγευμα σε περιοχές της Καλαμάτας και της Μεσσήνης, ενώ αρκετά περιστατικά επιμελήθηκαν τα συνεργεία των δήμων.

Προβλήματα σημειώθηκαν για δεύτερη μέρα και στην ηλεκτροδότηση με τα χωριά Δώριο, Κοπανάκι, Ψάρι και τμήμα του Μελιγαλά να μένουν στο σκοτάδι από τις 05:00 σήμερα τα ξημερώματα. Η βλάβη αποκαταστάθηκε στις 8:00 το πρωί. Χωρίς ρεύμα έμεινε για περίπου δύο ώρες και η περιοχή Γιανιτσάνικα στην Καλαμάτα.

Έξι περιστατικά πυρκαγιών

κλήθηκαν επίσης να αντιμετωπίσουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής χθες σε Καλαμάτα και Μεσσήνη. Φωτά σημειώθηκε στο σκουπιδότοπο της Μαραθόλακας, η οποία ευτυχώς αντιμετωπίστηκε άμεσα πριν εξαπλωθεί σε κάποιον από τους όγκους των απορριμμάτων που βρίσκονται στο χώρο.

Τέλος, τουλάχιστον πέντε περιστατικά με αποκολλήσεις πινακίδων από κτίρια καταγράφηκαν στο κέντρο της πόλης, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

«Ο Δήμος Καλαμάτας, χθες επενέβη και θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις και σήμερα για την κοπή και αφαίρεση σπασμένων κλαδιών από δένδρα σε διάφορες περιοχές της Καλαμάτας και, γενικά, για την άρση επικινδυνότητας όπου είναι αναγκαίο», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα