Ισχυροί άνεμοι και φωτιές στην Αιτ/νια

11:48 28/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Κλειστή παραμένει και σήμερα η πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου λόγω των ισχυρών ανέμων .Ο «Ξενοφώντας» χτυπάει την Αιτωλοακαρνανία χωρίς ωστόσο να έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα σοβαρά προβλήματα.

Προληπτικά με απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι παιδικοί σταθμοί της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου , εξαιτίας των ακραίων

καιρικών φαινομένων. Επίσης για τον ίδιο λόγο με σχετική απόφαση των Δήμων αποφασίστηκε να είναι κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ.

Φωτιά ξέσπασε αργά χθες το βράδυ στο βουνό στην περιοχή Μοναστηράκι της Βόνιτσας, και δημιούργησε μεγάλο μέτωπο, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Λευκάδας έσπευσε για την κατάσβεση και την έθεσε τις πρωινές ώρες υπό έλεγχο. Νωρίτερα έξι οχήματα με 15 πυροσβέστες επενέβησαν στην περιοχή του Λεσινίου, όπου από πυρκαγιά σε ξερά χόρτα και καλαμιές η φωτιά επεκτάθηκε . Ευτυχώς όμως οι πυροσβέστες επενέβησαν και απέτρεψαν τα χειρότερα.

Νίκη Παπαδούλα

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα