Με συνταγή Παύλου Δημητρίου 1-1 ο Απόλλων Παραλιμνίου

19:33 30/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με θετικό αποτέλεσμα συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Παύλου Δημητρίου στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Το 1-1 κόντρα στον Α.Ο. Καβάλας είναι ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας για τη Σερραϊκή ομάδα που στο πρώτο παιχνίδι της με τον Παύλο Δημητρίου στον πάγκο της είχε τη συνταγή του 59χρονου προπονητή με … συστατικά από Πανσερραϊκό. Και αυτό γιατί οι επτά ποδοσφαιριστές από τη βασική ενδεκάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου στο παιχνίδι με την Καβάλα έχουν περάσει από τους «κόκκινους» (Μπρόκος, Κοσμίδης, Γαλακτερός, Τριανταφύλλου Κώστας και Δαμιανός, Καρακούτης και Παπαστεργίου).

Ο Παύλος Δημητρίου για πρώτη φορά στον πάγκο του Απόλλωνα Παραλιμνίου

Ο Παύλος Δημητρίου, που ανέλαβε πριν από λίγες μέρες την ομάδα, εμπιστεύτηκε τους παίκτες που γνωρίζει και η ομάδα παρουσιάστηκε με αυτοπεποίθηση, μαχητικότητα και πειθαρχημένη στον αγωνιστικό χώρο κόντρα σε μια ομάδα που πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θεωρούνταν από τα φαβορί για την άνοδο κι έχει παίκτες με παραστάσεις στη Σούπερ Λιγκ όπως ο Αντώνης Λαδάκης και ο Λευτέρης Γιαλούσης.

Οι αρχηγοί Αντώνης Λαδάκης και Κώστας Μερεσιώτης με τον διαιτητή Γιάννη Δρακίδη

Το φιλμ του αγώνα:

18ο Μετά από σέντρα του Ζλατκόφσκι από τα δεξιά, ο Μάρκο Παβίσεβιτς με πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1).

37ο Εκπληκτικό γκολ από τον Δημοσθένη Κοσμίδη που από τα δεξιά, έξω από τη γωνία της μεγάλης περιοχής του Αθανασίου με ένα δυνατό σουτ, έναν «κεραυνό» ισοφάρισε σε 1-1.

39ο Σουτ του Ζλατκόφσκι, η μπάλα πέρασε άουτ.

70ο Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πτηνόπουλου μέσα στην περιοχή του Μπρόκου.

77ο Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κυριακίδη, ο Αντώνης Λαδάκης έκανε την κεφαλιά, η μπάλα άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Μπρόκου.

78ο Σουτ του Πτηνόπουλου άουτ

89ο Σουτ του Παβίσεβιτς, ο Μπρόκος μπλόκαρε την μπάλα.

90ο+ Ο Πτηνόπουλος βρήκε σε καλή θέση τον Παβίσεβιτς πριν όμως ο Σέρβος σουτάρει ο Γαλακτερός έδιωξε τη μπάλα.

Δυνατές μονομαχίες είχε το παιχνίδι στο Παραλίμνιο

Απόλλων Παραλιμνίου (Π. Δημητρίου): Μπρόκος, Κοσμίδης, Γαλακτερός, Μερεσιώτης, Παναγιωτίδης, Τριανταφύλλου Κ., Λιάρας(68ο Μεντής), Τριανταφύλλου Δ., Καρακούτης(46ο Ζιγκερίδης), Ναλμπάντης, Παπαστεργίου(77ο Μηντιούρης)

Η ενδεκάδα της Καβάλας

Α.Ο. Καβάλας (Άγγ. Διγγόζης): Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυριακίδης, Γιαλούσης, Τουμανίδης, Λαδάκης, Μπρατσιάνι(75ο Λίτσκας), Μπάτζιος, Παβίσεβιτς, Ζλατκόφσκι(60ο Παπαδόπουλος), Μελισσόπουλος(45ο + Πτηνόπουλος)

Οι προπονητές είπαν:

Παύλος Δημητρίου: «Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και αυτό φάνηκε και στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όσο μπορούσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Καβάλας είχε μια υπεροχή αλλά το παιχνίδι πιστεύω ήταν ισορροπημένο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Καβάλα επικράτησε ολικά, ίσως μας έλειπαν και οι δυνάμεις, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα, κάναμε λάθη στην προσπάθειας μας να βγούμε μπροστά με αποτέλεσμα η Καβάλα να έχει μια καθολική υπεροχή και όπως είπε και ο Άγγελος δεν μπόρεσε όμως να κάνει τις κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Οπωσδήποτε το δικό μας γκολ ήταν πολύ ωραίο αλλά αυτό συνήθως γίνεται μια φορά σε ένα πρωτάθλημα, ήμασταν τυχεροί σε αυτήν τη φάση και με αυτό το γκολ πήραμε τον ένα βαθμό. Η Καβάλα είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσει μέχρι το τέλος, εύχομαι στον Άγγελο και στην ομάδα του ότι καλύτερο και πιστεύω στον δεύτερο γύρο να είμαστε κάτω από καλύτερες συνθήκες».

Άγγελος Διγκόζης: «Να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Παραλιμνίου για την πολύ καλή φιλοξενία και θα την ανταποδώσουμε στο δεύτερο γύρο. Στο παιχνίδι δεν ξεκινήσαμε καλά, είχαμε κατοχή της μπάλας, ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα πολύ ωραίο γκολ και προσπαθήσαμε μετά το γκολ να ελέγξουμε το παιχνίδι και να κρατήσουμε την μπάλα. Δυστυχώς όμως για ακόμα μια φορά δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, χωρίς ο αντίπαλος να μας δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα δεχθήκαμε ένα γκολ κι έτσι πήγαμε στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές που έγιναν είχαμε κατοχή της μπάλας, δεν μπορέσαμε όμως να βγάλουμε μια καθαρή ευκαιρία, για να λέμε την αλήθεια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Παραλιμνίου για το βαθμό που πήρε, εύχομαι στον Παύλο που τον εκτιμώ και τον σέβομαι γιατί έχουμε συνεργαστεί στον Πανσερραϊκό, εύχομαι τα καλύτερα κι εύχομαι η ομάδα του Παραλιμνίου να πετύχει τον στόχο που έχει. Αυτό που θέλω να πω και μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, παρόλο που δεν μιλάω ποτέ για τη διαιτησία, ούτε θα το κάνω ποτέ, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πρώτη φορά βλέπω διαιτητή να είναι μπροστά στα δύο μέτρα και να κοιτάζει τον επόπτη αν θα δώσει ανατροπή, πέναλτι, φάουλ δεν ξέρω τι ήτανε, και το δεύτερο στον πρώτο επόπτη ο ποδοσφαιριστής του Παραλιμνίου κάνει τάκλιν, πιστεύω με τα δύο πόδια, είναι τουλάχιστον φάουλ και δυστυχώς δεν δίνει τίποτα. Όχι πως αυτό επηρέασε το παιχνίδι, προς Θεού, απλά σας είπα είχαμε κατοχή αλλά δυστυχώς δεν κάναμε μια ευκαιρία να βάλουμε ένα γκολ».

Keywords
Τυχαία Θέματα