Μαγνησία – Μ. Πάσχος: Σε πλήρη εγκατάλειψη το αγροτικό δίκτυο του Δήμου Ρ. Φεραίου

15:08 2/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο έλος της τύχης τους έχουν αφεθεί οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του Δήμου Ρ. Φεραίου, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μπάμπης Πάσχος.

Τονίζει ότι η δημοτική αρχή δεν δρομολόγησε έγκαιρα τις διαδικασίες ώστε να μπορούν τα μηχανήματα του δήμου, νόμιμα και με τους κατάλληλους χειριστές να προβούν στην βελτίωση του αγροτικού δικτύου. Καταγγέλλει ότι η δημοτική αρχή επειδή δεν «βρήκε ημέτερους χειριστές με νόμιμα παραστατικά» το εγκατέλειψε στην τύχη του.

Ειδικότερα αναφέρει ότι οι εργασίες έπρεπε να ξεκινήσουν από το Φεβρουάριο. Όμως στα

τέλη Μαρτίου και ενώ οι αγροτικές εργασίες ήταν σε πλήρη εξέλιξη, «με μια «αρπακολατζίδικη» τακτική που στερούνταν πλήρως νομιμότητος, να βγάλουν έξω το γκρέιντερ άρον-άρον. Και σαν να μην έφτανε αυτό, αντί ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος να συνεργασθεί με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων του Περιβλέπτου, του Αερινού, του Αγ. Γεωργίου και του Κεραμιδίου, που είχαν καταγράψει όλα τα κατά τόπους προβλήματα ώστε να εξυπηρετηθούν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι, αυτός τους αγνόησε παντελώς και προσπάθησε να εξυπηρετήσει κατά το δοκούν κάποιους που δεν είχαν και μεγάλο πρόβλημα».

Ο κ. Πάσχος επισημαίνει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζει το Κεραμίδι, το οδικό δίκτυου του οποίου καταστράφηκε ολοσχερώς και στο Βένετο όπου ο δρόμος προς το Κουλούρι (παραλία Βενέτου) παραμένει αδιάβατος για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα