Υποβάλλονται δικαιολογητικά για τους πληγέντες των Φαρσάλων

15:08 2/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το θέμα των καταστροφών από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις στον Δήμο Φαρσάλων, απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων, όπου σε ήρεμο κλίμα και χωρίς αντιπαραθέσεις, αποφασίστηκε μια σειρά δράσεων που αποβλέπουν στην αποκατάσταση των ζημιών και αποζημιώσεων των πληγέντων.


Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Δημήτρης Μπαμπανίκας αφού ανέφερε ότι οι πληγείσες οικογένειες είναι 20 και θα αποζημιωθούν σε πρώτη φάση με το ποσό των 1000, τόνισε ότι έγινε αναμόρφωση

του προϋπολογισμού και σε κωδικό τοποθετήθηκαν 30 χιλιάδες ευρώ για τους πληγέντες από τις βροχοπτώσεις, που είναι το 1,5% των τακτικών εσόδων, όπως ορίζει ο νόμος. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι οι επιχειρήσεις που υπέστησαν ζημίες, μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους μέχρι 13 Ιουνίου 2016. Στους πληγέντες θα δοθούν χρήματα τόσο από την πρόνοια όσο και από το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων καθώς τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν στην περιοχή κλιμάκια των παραπάνω υπηρεσιών για να καταγράψουν και να εκτιμήσουν το μέγεθος των ζημιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα