Μ. Γεωργιάδης: «Κίνηση εντυπωσιασμού και λαικισμού η 13η σύνταξη» (audio)

15:33 13/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες το 2017 ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και την Ασπασία Βούζη.

«Όταν ένας πρωθυπουργός δίνει δώρα στο λαό, συνήθως πηγαίνουμε σε εκλογές» ανέφερε χαρακτηρίζοντας «κίνηση εντυπωσιασμού και λαϊκισμού» της κυβέρνησης την παροχή 617 εκατομμυρίων ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους υπογραμμίζοντας ότι «τους βάζει 50 λεπτά στην τσέπη για να τους πάρει 10 ευρώ την επόμενη μέρα».

Ερωτηθείς σχετικά σημείωσε ότι «δεν υπάρχει προτίμηση για το ποιος θα είναι στην κυβέρνηση» επισημαίνοντας ότι χρειάζεται «μια ενιαία κυβέρνηση όλων των κομμάτων που έχουν φιλοευρωπαϊκό προσανατολισμό και θέλουν να παραμείνουμε στο ευρώ», καθώς «οι μονοκομματικές κυβερνήσεις τον τελευταίων ετών μας έχουν οδηγήσει στη σημερινή κατάσταση».

Παράλληλα, εμφανίστηκε ιδιαίτερα επιφυλακτικός απέναντι στις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και στηλίτευσε την αφαίρεση απ΄ αυτές του ερωτήματος για μια πιθανή κυβέρνηση συνεργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα