ΣΥΡΙΖΑ: «Συμβόλαιο-απάτη» η αγοραπωλησία των 15 χιλ. στρεμμάτων

15:27 13/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με την φράση «ευχαριστούμε που δεν μας αφήνετε να ξεχάσουμε από πού έρχεστε και που θέλετε να πάτε την χώρα» καταλήγει δελτίο τύπου-απάντηση της τοπικής Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ προς τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, σε όσα φέρεται να έχει υποστηρίξει στη Βουλή για την υπόθεση της αγοραπωλησίας των 15 χιλ. στρεμμάτων στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο κείμενο, ο κ. Μητσοτάκης κατά την ομιλία του για τον προϋπολογισμό του 2017, υποστήριξε ότι

μεταξύ των μεγάλων επενδυτικών ευκαιριών που χάνονται εξαιτίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι και η επένδυση της Ζακύνθου.

Αυτή η αναφορά προκάλεσε την έκδοση απάντησης από την τοπική κομματική οργάνωση, η οποία κάνει λόγο για αγοραπωλησία με συμβόλαιο-απάτη, θέτοντας ζητήματα όπως έλλειψη ενημέρωσης από τοπικούς φίλα προσκείμενους στη ΝΔ προς τον πρόεδρο του κόμματος για το γεγονός ότι, η εν λόγω επένδυση «διερευνάται από τη δικαιοσύνη μετά από αγωγή της εκκλησίας, της περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του δήμου Ζακύνθου, των κατοίκων της περιοχής και του ελληνικού δημοσίου», όπως και ότι, παράλληλα, αυτή «η υπόθεση διερευνάται επιπλέον και ποινικά, μετά από το πρόσφατο πόρισμα του Εισαγγελέα Διαφθοράς και κατά των εμπλεκομένων φυσικών προσώπων. Όπου μηχανικοί, συμβολαιογράφος, κρατικοί υπάλληλοι υπηρεσιών εμπλέκονται, πιστοποιούν και διευκολύνουν ώστε να βεβαιωθεί ότι η αγοραπωλησία ήταν «καθαρή».

Keywords
Τυχαία Θέματα