Λάρισα: Εκδηλώσεις εορτασμού της Ευρώπης στη Θεσσαλία

13:34 13/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στις εκδηλώσεις εορτασμού της Ευρώπης στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Europe in my Region «Open EU Project days » συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο πλαίσιο προβολής και δημοσιότητας των Προγραμμάτων του Ε.Σ.Π.Α., μέσα από τη διοργάνωση εκδηλώσεων σε περιοχές-πόλεις της Περιφέρειας και παράλληλα, συμμετοχή της στο «κυνήγι θησαυρού» που διοργανώνεται από την

Ε.Ε.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ανάδειξη των συγχρηματοδοτούμενων έργων στους πολίτες της Περιφέρειάς μας αλλά και ευρύτερα, καθώς και η συμβολή των Ταμείων συγχρηματοδότησης στην υλοποίησή τους, με επικέντρωση στο Περιφερειακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2007-2013. Οι εκδηλώσεις αυτές κατατάσσονται στον χάρτη εκδηλώσεων της Ε.Ε. που διενεργούνται την ίδια χρονική περίοδο σε πολλές Περιφέρειες της.

Στη Θεσσαλία οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε 5 πόλεις, με δράσεις ενημέρωσης κοινού με αφίσες, πανό προβολής, προβολές βίντεο, έντυπο υλικό και υλικό δημοσιότητας, επιτόπιους διαγωνισμούς με βραβεύσεις, μουσικές εκδηλώσεις κ.α.
Η εκδήλωση «κυνήγι θησαυρού» που επιδιώκει να κάνει γνωστά τα συγχρηματοδοτούμενα έργα στους πολίτες, μέσω διαδραστικής και μη εφαρμογής, διοργανώνεται σε συνεργασία με την ΕΦ.Α. Τρικάλων στο Βυζαντινό Κάστρο Τρικάλων, το οποίο συγχρηματοδοτήθηκε στην περίοδο 2007-2013 από το Περιφερειακό Πρόγραμμα. Ως χρόνος ορίστηκε το Σάββατο 28/05, ώρες 11.00 π.μ. – 18.00 μ.μ.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 19:00 μ.μ. έως 22.00 μ.μ. περίπου, και έχουν ως εξής:
ΚΑΡΔΙΤΣΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΜΑΙΟΥ Κεντρική Πλατεία (έργο Γ΄ΠΕΠΘ)
ΤΡΙΚΑΛΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΙΟΥ Πάρκο ΛΗΘΑΙΟΥ (έργο ΕΣΠΑ-ΠΕΠ)
ΛΑΡΙΣΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ Πέριξ χώρος ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ (έργο ΕΣΠΑ)
ΒΟΛΟΣ: ΤΡΙΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ Παραλία – είσοδος στο λιμάνι (έργο ΟΛΒ ΕΣΠΑ)
ΣΚΙΑΘΟΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ (έργο ΕΣΠΑ-ΠΕΠ)

The post Λάρισα: Εκδηλώσεις εορτασμού της Ευρώπης στη Θεσσαλία appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα