Kvyat: «Πήρα το μάθημά μου»

13:16 13/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Daniil Kvyat μίλησε την Πέμπτη στους δημοσιογράφους για πρώτη φορά μετά τη διπλή σύγκρουσή του με τον Vettel και την μετέπειτα ανταλλαγή του με τον Verstappen. Ο Ρώσος πιλότος ήταν εμφανώς δυσαρεστημένος, ωστόσο τονίζει ότι είναι αρκετά σοφότερος μετά το συμβάν.

Ο ίδιος τόνισε ότι η ανταλλαγή δεν ήρθε εντελώς ξαφνικά, καθώς υπήρχαν σημάδια περί ενδεχόμενης μετακίνησής του εδώ και ενάμιση χρόνο. Ωστόσο η κίνηση αυτή τον παραξένεψε, ειδικότερα αν ληφθεί υπ’ όψιν η τρίτη θέση του στη Σαγκάη.

«Υπήρχαν σημάδια.

Δεν ήταν κάτι το ευχάριστο. Ωστόσο μετά το podium στη Σαγκάη πίστευα ότι τα πράγματα θα φτιάξουν. Ήταν μεγάλο σοκ για μένα», δήλωσε συγκεκριμένα.

Ερωτηθείς για το μέλλον του στην Toro Rosso, ο Kvyat δήλωσε: «Δεν έχω ιδέα τι να περιμένω στο μέλλον. Ξέρω τι με έφερε μέχρι εδώ και ξέρω επίσης τι μου απέφερε δύο βάθρα μέχρι στιγμής στην καριέρα μου με λιγότερο ανταγωνιστικά μονοθέσια, οπότε θα συνεχίσω να κάνω τα ίδια πράγματα».

«Έμαθα πολλά το τελευταίο διάστημα με σκληρό τρόπο. Όσο καλά και αν νομίζεις πως κάνεις τη δουλειά σου, πάντα θα υπάρχουν συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες. Αλλά τώρα το ξέρω καλά αυτό», ανέφερε.

Πηγή: Formula1.com

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The post Kvyat: «Πήρα το μάθημά μου» appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα