Κ. Φρουζής: «Ανοίγουμε δρόμο σε μια λίστα εταιριών που θα μπουν στο πακέτο Γικουνκέρ» (audio)

13:28 13/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής γενικός διευθυντής και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ομίλου «Creta Farms», της πρώτης ελληνικής εταιρία που εντάσσεται στο σχέδιο Γιουνκέρ, μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην Κωνσταντίνα Δημητρούλη.

«Είναι μια ημερομηνία σταθμός για την ελληνική επιχειρηματικότητα. Ανοίγουμε τον δρόμο σε μια λίστα ελληνικών εταιριών που θα μπουν στο πακέτο Γικουνκέρ. Ελπίζουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι πολύ μεγάλη η λίστα. Ήταν για εμάς μια σφραγίδα εμπιστοσύνης από την ευρωπαϊκή τράπεζα

επενδύσεων. Η έρευνα και η ανάπτυξη στην creta farms είναι βασιλιάς, είναι αυτή που κάνει κουμάντο στην εταιρία και μέσα από την καινοτομία του εν Ελλάδι των πιο υγιεινών αλλαντικών και τώρα βγαίνουμε στην αγορά των πρωτεϊνικών σνακς».

«Η συμφωνία έδωσε στην εταιρία 15 εκατ.ευρώ για να επενδύσει σε έρευνα και ανάπτυξη τα επόμενα 5 χρόνια και να μπορέσει να δώσει αυτές τις ελληνικές καινοτομίες και στο ελληνικό κοινό αλλά κυρίως εκτός συνόρων», πρόσθεσε ο κος Φρουζής.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

The post Κ. Φρουζής: «Ανοίγουμε δρόμο σε μια λίστα εταιριών που θα μπουν στο πακέτο Γικουνκέρ» (audio) appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα