Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό λόγω εργασιών

11:20 23/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το επόμενο διάστημα, ανα τμήμα της εθνικής οδού και ανα ρεύμα κυκλοφορίας λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης κατακόρυφης σήμανσης στις ΓΕ08 και ΓΕ09 του τμήματος αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. «Μαλιακός – Κλειδί»

Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, κατά τις ώρες 07.00 ώρα έως 19.00:

α. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη
•από τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ έως τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Νότιος (Νίκαιας), για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (23-10-2017)

μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (26-10-2017).
– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της δυτικής παράπλευρης οδού του Αυτοκινητοδρόμου και μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Νίκαιας τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Λάρισας η Αγγελική Ευαγγελίδη, διοιητής της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ν.Λάρισας «οι παρακάμψεις είναι πολύ μικρές, οι οδηγοί δεν θα ΄χανουν χρόνο, υπάρχει παρουσία περιπολικού και αστυνομικών, έχουν γίνει σημάνσεις στον παράδρομο αλλά και εργασίες, ώστε η διέλευση να είναι απόλύτως ασφγαλής»

–Από τη Δευτέρα 6-11-20017 και το αργότερο ως την Παρασκευή 10-11-2017 θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τον ανισόπεδο κόμβο Συκουρίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Βόρειος (Γυρτώνης),
– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω επαρχιακής οδού Λάρισας – Ευαγγελισμού, της Π.Ε.Ο. ΑθηνώνΘεσσαλονίκης και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Γυρτώνης τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

•από τον Η-Α/Κ Μακρυχωρίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού, για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (27-11-2017) μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (01-12-2017).
– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της δυτικής παράπλευρης οδού του αυτοκινητοδρόμου και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Ευαγγελισμού, τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

β. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα
•από τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Ανατολικός (Αγιάς) έως τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Νότιος (Νίκαιας), για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (30-10-2017) μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (03-11-2017).
– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας, της Π.Ε.Ο. Αθηνών -Θεσσαλονίκης και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Νίκαιας τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

•από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού έως τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Βόρειος (Γυρτώνης), για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (13-11-2017) μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (17-11-2017).
– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της παράπλευρης οδού του Αυτοκινητοδρόμου και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Γυρτώνης τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα