Κοζάνη: Πασχαλινό μπαζάρ για την ενίσχυση του συσσιτίου από τον Σύλλογο Γυναικών

11:45 3/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εικαστική έκθεση με χειροποίητες ανοιξιάτικες και πασχαλινές δημιουργίες παρουσιάζει ο Σύλλογος Γυναικών Κοζάνης, στον χώρο του παλιού ΚΕΠ που βρίσκεται επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 29 στην Κοζάνη. Οι γυναίκες του Συλλόγου ετοίμασαν και προτείνουν στους καταναλωτές, ξεχωριστές δημιουργίες με ιδιαίτερα

υλικά προτείνοντας χειροποίητα κοσμήματα, πανέμορφες λαμπάδες και ιδιαίτερες συνθέσεις, για τα πασχαλινά τους δώρα.Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από το πασχαλινό μπαζάρ θα δοθούν στην Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Κοζάνης και συγκεκριμένα για την ενίσχυση των συσσιτίων.

Η έκθεση που εγκαινιάστηκε το πρωί της Κυριακής θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Παρασκευή 7 Απριλίου και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 και 30 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ. Εν τω μεταξύ οι γυναίκες μέλη του Συλλόγου καθημερινά βρίσκονται στον χώρο του μπαζάρ παραδίδοντας μαθήματα σε ενδιαφερόμενους για τον τρόπο κατασκευής όλων των προτεινόμενων ειδών αλλά και των τεχνοτροπιών που χρησιμοποιούν.

ΕΡΤ Κοζάνης: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα