Κοζάνη: Αντιπαράθεση στο Βελβεντό για τη λειψυδρία

09:20 31/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανακριβή χαρακτηρίζει ο δήμος Σερβίων-Βελβεντού σε ψήφισμα-επιστολή της Κοινωνία των Πολιτών για αδιαφορία του δήμου στο πρόβλημα της ύδρευσης του Βελβεντού.

«Η Δημοτική Αρχή όσο και οι υπάλληλοι της αρμόδιας υπηρεσίας καθημερινά προσπαθούν να δώσουν λύσεις σε ένα χρόνιο πρόβλημα που έγινε ακόμη πιο πολύπλοκο μετά την κατάπτωση στη θέση «Μπιτζινίσιος» και τα όσα προέκυψαν από τις εργασίες που εκεί εκτελούνται», επισημάνει στην ανακοίνωσή του ο δήμος Σερβίων Βελβεντού.

Επίσης ο δήμος κάνει λόγο για ιδιομορφία στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης, που προκαλεί συχνή εμφάνιση

βλαβών και για εκτεταμένο δίκτυο εκτός κατοικημένης ζώνης, όπου γίνεται αλόγιστη χρήση πόσιμου νερού, ενώ επιβάρυνση της κατανάλωσης προήλθε όπως επισημαίνει και από την πρόσφατη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού.

Σε ότι αφορά «την απομάκρυνση 200 και πλέον κάδων», που ισχυρίζεται η Κοινωνία των Πολιτών του Βελβεντού, κάτι τέτοιο δεν ισχύει αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο δήμος Σερβίων-Βελβεντού, και τονίζει ότι είναι απόλυτα ανακριβές και κινείται στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, ενώ επισημαίνει ότι η δημοτική αρχή έχει κάνει ήδη όλες τις ενέργειες προμήθειας νέων κάδων.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα