Κομοτηνή: Η πόλη μας μπορεί καλύτερα δηλώνουν οι ξενοδόχοι

07:54 14/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η φετινή χρονιά ήταν δυνατή για τα περισσότερα ξενοδοχεία γιατί σε μεγάλο βαθμό είχαμε τους εργαζόμενους στον TAP για το πρώτο εξάμηνο » δηλώνει ο γνωστός Ξενοδόχος της Κομοτηνής, Γιώργος Χρυσοχοϊδης και σημειώνει πως το Καλοκαίρι πάντα στην Κομοτηνή καταγράφεται μια μικρή τουριστική πτώση καθώς δεν αποτελεί τουριστικό προορισμό. Με εξαίρεση το Φανάρι και τη Μαρώνεια,

που, όπως λέει, είχαν μια καλή περίοδο. «Ο κόσμος φαίνεται να στηρίζει το Φανάρι» δηλώνει και σημειώνει πως η κίνηση που σημειώθηκε ήταν ικανοποιητική.

Το όνειρο της ΑΕΚ και τα οφέλη για την κοινωνία
«Μέχρι τέλος του έτους, το τετράμηνο που υπολείπεται ανήκει στους φοιτητές, αν και έχουν αλλάξει κάπως τα δεδομένα. Δεν είναι αυτό που γινόταν πριν μερικά χρόνια, δεν έρχονται πια όλοι μαζί, περιμένουν άλλοι κάποια μετεγγραφή, άλλοι κάποια άλλη εξέλιξη που θα τους επιτρέψει να μειώσουν το κόστος παραμονής» εξηγεί ο έμπειρος ξενοδόχος σημειώνοντας πως κλασσικοί πελάτες εξακολουθούν να παραμένουν οι αντιπρόσωποι και οι επαγγελματίες, τις καθημερινές. Ωστόσο, το καινούργιο για την πόλη είναι η παρουσία της Κομοτηνής στο πρωτάθλημα της Volleyleague . Η κίνηση των φιλοξενούμενων ομάδων από τη μια, αλλά και η έμμεση διαφήμιση από την άλλη της πόλης αναμένεται να δημιουργήσουν οφέλη για την πόλη. «Είναι σημαντικό για την πόλη μας, μας βάζει στο χάρτη.» δηλώνει ο κος Χρυσοχοϊδης.

Προτάσεις προς το Δήμο
Μιλώντας για τα ζητήματα που θέτει εκείνος και οι συνάδελφοί του στη δημοτική αρχή σημειώνει πως πάντα θα υπάρχουν παράπονα και απαιτήσεις από το Δήμο, καθώς όλοι θέλουν περισσότερα από το Δήμο. «Υπάρχει όμως ένα πιο βαθύ πρόβλημα όλης της κοινωνίας η οποία θα πρέπει να ασχοληθεί λίγο περισσότερο , να δραστηριοποιηθεί και να κινηθεί. Η πόλη μας πάσχει. Έχω την εντύπωση ότι στις άλλες πόλεις της Β. Ελλάδος γίνονται περισσότερα πράγματα. Εδώ έχουμε μια γκρίνια λίγο παραπάνω, μια συντηρητικότητα, που μας κρατάει λίγο καθηλωμένους.»

Καταθέτοντας δεν την δική του πρόταση μιλά για την «γειτονιά» του. « Εδώ στην περιοχή, από το Αστυνομικό Μέγαρο και πάνω υπάρχει μια έκταση που θα μπορούσε να αναπλάθει. Το πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, το γήπεδο τένις, το κολυμβητήριο, το γυμναστήριο, τα ανοιχτά γήπεδα ποδοσφαίρου που υπάρχουν. Σε μια πόλη με ΤΕΦΑΑ όλο αυτό θα μπορούσε να μπει σε ένα σχέδιο και σιγά –σιγά να αναπλάθεται. Έχουμε υποδομές. Φροντίδα χρειάζεται. Ο καθένας έχει τη δική του ανάγκη και τη δική του προτεραιότητα αυτή είναι δική μου πρόταση.» δηλώνει σεμνά έχοντας αποδείξει πως είναι πάντα έτοιμος να προσφέρει όπου χρειαστεί.
Φώτο: Γιώργος Χρυσοχοϊδης ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα