Κομοτηνή: Γεννημένοι «fighters»

17:57 1/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Θράκης Ζίου Ζίτσου στην Κομοτηνή κρατά σε εγρήγορση προπονητές και αθλητές στο χώρο των Μαχητικών Τεχνών. Σύμφωνα με τον κ. Πάρη Μαρινέλη, εκπαιδευτή του Αθλητικού Συλλόγου Ζίου Ζίτσου και της Ακαδημίας Fighters αναμένεται να πάρουν μέρος περισσότεροι από 500 αθλητές. «2000 αθλητές συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, περισσότεροι από 500 στο Διασυλλογικό. Αθλητές, οι οποίοι θα έρθουν σε επτά μήνες στην Κομοτηνή»,

σύμφωνα με τον έμπειρο εκπαιδευτή, «διεκδικώντας καλές εμφανίσεις και μετάλλια».

«Κλείνει μια χρονιά που πήγε πολύ καλά. Έχουμε ανέβει υψηλά στο βάθρο» δηλώνει με αφορμή τις πολλές φετινές διακρίσεις. θυμίζουμε, 22 χρυσά, 10 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια στο πρώτο διασυλλογικό πρωτάθλημα ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Ο Πρωταθλητής Σύλλογος καμαρώνει για τους ταλαντούχους αθλητές του, όπως ο Θεόδωρος Χριστόπουλος. Ξεκίνησε στα τρία του έτη με το Ζίου Ζίτσου. Έχει ήδη έντεκα χρόνια αθλητής των μαχητικών τεχνών. Σε όλους τους αγώνες τις Ομοσπονδίας συμμετέχει αποκομίζοντας μετάλλια και διακρίσεις. Η μεγαλύτερη προσωπική του διάκριση είναι η δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. «Πιστεύω με σκληρή προπόνηση κι ακούγοντας προσεκτικά τις οδηγίες των δασκάλων μου θα φτάσουμε πολύ ψηλά» δηλώνει. Μαθητής στην Β’ Τάξη Λυκείου προετοιμάζεται πρώτα για τις υποχρεώσεις του σχολείου και μετά για την προπόνησή του κατορθώνοντας να τα πηγαίνει εξίσου καλά. «Έχω κερδίσει μια καλή φυσική κατάσταση, καλό και υγιές σώμα. Επίσης την πειθαρχία. Γνωριμίες στο χώρο και σιγά –σιγά μαθαίνουμε καινούργια πράγματα» σημειώνει κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό όλων εκείνων που η γνωριμία με τον αθλητισμό του έχει δώσει.

Ραντεβού εκείνος και οι υπόλοιποι συναθλητές του δίνουν σε επτά μήνες στο Πρωτάθλημα της Κομοτηνής, θα ακολουθήσει αυτό στη Βόρειο Ελλάδα και το Πανελλήνιο. Μεγάλες συμμετοχές, σημαντικές υποχρεώσεις γι αυτό και η προπόνηση ξεκινά μαζί με το Καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα