Κομοτηνή ΕΡΤ: Αθλητική ενημέρωση

11:21 2/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αθλητική ενημέρωση

Τέλος εποχής για τη Σκόντα από την Ξάνθη

Ύστερα από 19 χρόνια φτάνει στο τέλος της η συνεργασία της Σκόντα με την ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Αυτό γιατί από την 1η Ιουνίου, η ΒΙΑΜΑΡ ιδιοκτησίας του κ. Πανόπουλου, σταμάτησε τη συνεργασία της με την Σκόντα. Ήδη στο γήπεδο της ομάδας έχουν αφαιρεθεί τα καθίσματα που σχημάτιζαν τη λέξη Σκόντα, ενώ από χθες το βράδυ, δεν λειτουργεί και η ιστοσελίδα της ΠΑΕ, το skodaxanthifc.gr.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λειτουργήσει η νέα

ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ενώ θα υπάρξουν και ανακοινώσεις για το όνομα της ομάδος και του γηπέδου. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, η τελευταία ανακοίνωση που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ήταν η ανανέωση του συμβολαίου του Αντριάν Λουσέρο, που θα συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο στην ομάδα της Ξάνθης.

Στο Σαν Μαρίνο η ομάδα Region’s της Ξάνθης

Στο Σαν Μαρίνο θα βρεθεί από σήμερα το βράδυ η ομάδα Region; s της ΕΠΣ Ξάνθης, η οποία αύριο ξεκινά τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Ευρωπαικού πρωταθλήματος. Η ομάδα της Ξάνθης πήγε στην Κωνσταντινούπολη, από εκεί αεροπορικώς στην Ιταλία και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Σαν Μαρίνο. Στην αποστολή βρίσκονται 35 μέλη, καθώς η ΕΠΣ Ξάνθης πήρε και τους 9 παίκτες που βοήθησαν στην κατάκτηση του τίτλου στην Ελλάδα, αλλά δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά, καθώς δεν έχουν συμπληρώσει δύο χρόνια στην ίδια ερασιτεχνική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα