Βόλος : Τρεις δράσεις από το Κεντρικό Λιμεναρχείο για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

11:12 2/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2016 το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου έχει προγραμματίσει τρεις δράσεις.

Συγκεκριμένα, αύριο Παρασκευή 3 Ιουνίου θα γίνει καθαρισμός των ακτών και του βυθού Αναύρου, με τη συμμετοχή μαθητών των 9ου Νηπιαγωγείου και 9ουΔημοτικού Σχολείου Βόλου, 11ο και 12ο Νηπιαγωγεία Βόλου, 4ο Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας και Βρεφονηπιακού Σταθμού «Μεταμόρφωση».

Επίσης, θα συμμετάσχουν ενεργά η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας, η Λέσχη Εδικών Δυνάμεων – Ειδική Διασωστική Ομάδα Πολλαπλών Αποστολών, Λέσχη Εθελοντών Βατραχανθρώπων Κ. Ελλάδας, Εθελοντική Ομάδα Άμεσης Πολιτικής Επέμβασης Αγριάς και North Aegean Slops Ηλ. Ορφανίδης.

Την Τρίτη 7 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, στο λιμάνι της Ελινόιλ – ΑΓΕΤ Ηρακλής θα γίνει άσκηση καταπολέμησης ρύπανσης της θάλασσας και των ακτών με την ενεργό συμμετοχή των Ελινόιλ, ΑΓΕΤ Ηρακλής, North Aegean Slops Ηλ. Ορφανίδης, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας και Λέσχη Εδικών Δυνάμεων – Ειδική Διασωστική Ομάδα Πολλαπλών Αποστολών.

Τέλος, την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, θα γίνει καθαρισμός δυτικής ακτής ΑΓΕΤ Ηρακλής Βόλου, με την ενεργό δράση της ΑΓΕΤ Ηρακλής και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα