Κομοτηνή: 18-3-2019 Ειδήσεις

07:33 18/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Υγεία
Αντιδρούν οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής
Διοίκηση και εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για την «προβληματική», όπως ανάφεραν, συνεργασία και μη τήρηση των διαδικασιών από την πλευρά της εισαγγελέως Πρωτοδικών Ροδόπης κας Μελισσάρη . Κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου γνωστοποίησαν ότι ο πρόεδρος των εργαζομένων του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής Κοσμάς Φιλιππίδης παραιτείται από την θέση του, ενώ παραίτηση αναμένεται

να υποβάλει και ο διοικητής του Σισμανογλείου Γιώργος Φιλιππίδης.

«Υποβάλλω την παραίτησή μου για όλο το μπούλινγκ που δεχόμαστε, διοίκηση και προσωπικό, εδώ και καιρό χωρίς λόγο και αιτία από την κα εισαγγελέα. Για την εμμονή της και την εμπάθειά της για το Νοσοκομείο Κομοτηνής. Για την ιδρυματοποίηση των ανηλίκων, αντί να προωθούνται άμεσα σε δημόσιες δομές παιδικής προστασίας και να εφαρμόζεται ο θεσμός της υιοθεσίας και της αναδοχής.» ανέφερε ο κος Φιλιππίδης. Ο διοικητής, σημείωσε επίσης ότι «οι ανήλικοι με εισαγγελική της παραγγελία, εφόσον κρίνει ότι πρέπει να απομακρύνονται από το οικογενειακό τους περιβάλλον, θα πρέπει να έρχονται στο Νοσοκομείο μόνο για εξετάσεις και αμέσως μετά να εισάγονται για φιλοξενία στις δημόσιες δομές παιδικής προστασίας της Περιφέρειά μας». Σημείωσε δε ότι στο Νοσοκομείο τα παιδιά ενδέχεται να κολλήσουν ασθένειες, ότι το προσωπικό δεν επαρκεί και δεν είναι αρμόδιο για την πολυήμερη φύλαξη, φροντίδα και προστασία τους, ότι οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να μην πάρουν τα νόμιμα ρεπό τους. «Υπάρχουν δημόσιες δομές φιλοξενίας αγοριών και κοριτσιών που απομακρύνονται από το οικογενειακό τους περιβάλλον σε Καβάλα και Δράμα. Της έχω εξηγήσει ότι για όλα αυτά υπάρχει ειδικό πρωτόκολλο διαχείρισης παραμελημένων και κακοποιημένων ανηλίκων, το οποίο εφαρμόζεται σε αρκετές περιφέρειες της χώρας από αρκετές εισαγγελίες και σύντομα θα είναι υποχρεωτικό να εφαρμόζεται παντού» τόνισε ο κος Φιλιππίδης.

Διήμερο Ενημερωτικών Εκδηλώσεων για παροχή πρώτων βοηθειών
Διήμερο Ενημερωτικών Εκδηλώσεων για παροχή πρώτων βοηθειών και βασική υποστήριξη ζωής με τίτλο «Πώς να σώσεις μια ζωή» στο πλαίσιο του έργου MediciNet II διοργανώνουν στις 19-20 Μαρτίου 2019 στην Οργάνη, τον Κέχρο και τα Αρριανά το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» σε συνεργασία με το Δήμο Αρριανών. Αύριο Τρίτη 19 Μαρτίου στις 10.00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Οργάνης, την ίδια μέρα και ώρα 19.00 στη Δημοτική Αίθουσα Εκδηλώσεων Αρριανών και την Τετάρτη και ώρα 10.00 στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Κέχρου. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν δράσεις Προληπτικής Οδοντιατρικής σε μαθητές δημοτικού, την Τρίτη 19 Μαρτίου μεταξύ 09.00-14.00 στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Οργάνης, και την Τετάρτη 20 Μαρτίου μεταξύ 09.00-14.00 στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Φιλλύρας και στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Κέχρου.

Πολιτική
Αναφορά στη Θράκη από τον πρόεδρο της Ν.Δ.
“Θέλουμε να δώσουμε ξανά ζωή στη Θράκη, ώστε να δημιουργηθούν πολλές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας και ευκαιρίες για τους Θρακιώτες να μείνουν και να εργαστούν στον τόπο τους.” ανέφερε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα Social Media ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης προτάσσοντας την αξιοποίηση μορφών εναλλακτικού τουρισμού έτσι ώστε η Θράκη να έχει τουρισμό δώδεκα μήνες το χρόνο. Αλλά και την επιτάχυνση των αδειοδοτήσεων για νέες επενδύσεις και την μείωση της υπερφορολόγησης με στόχο την αντιμετώπιση της αποβιομηχάνισης.

Αναφορά Δ. Χαρίτου στην επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη
«Η Ροδόπη και η Θράκη δεν προσφέρονται για ασκήσεις καταστροφολογίας και για σενάρια κινδυνολογίας ,με αναφορές, όπως «εικόνες πλήρους εγκατάλειψης της περιοχής» ,όταν μάλιστα αυτές προέρχονται από τον αρχηγό του κόμματος της ΝΔ , που οι πολιτικές που άσκησε ως κυβέρνηση για παρά πολλά χρόνια, οδήγησαν την περιοχή στην θλιβερή τελευταία θέση κατάταξης σε Ελλάδα και Ευρώπη.» ανέφερε με ανάρτηση του στα social media το μέλος της πολιτικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κος Δημήτρης Χαρίτου. «Αν σήμερα χρειάζεται κάτι η περιοχή, αυτό είναι πολιτικές στήριξης για μια δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη, στοχευόμενες ,κοινωνικές πολιτικές για τους οικονομικά αδύναμους και ,προπαντός, συναίνεση και σταθερότητα στην περιοχή. Ζητήματα τα οποία κάθε καλοπροαίρετος πολίτης αντιλαμβάνεται ότι διασφαλίζει με την πολιτική της η σημερινή κυβέρνηση.» Και ο κος Χαρίτου καταλήγει λέγοντας ότι: « Ευτυχώς η κοινωνία έχει κρίση και κυρίως μνήμη ώστε να μην επιστρέψουμε στο παρελθόν ,στο γνώριμο παραγωγικό μοντέλο της κρατικοδίαιτης επιχειρηματικότητας, της διαφθοράς και της διαπλοκής, που άφησε «κουφάρια», γιγάντωσε την ανεργία και την μετανάστευση στην περιοχή. Όσο και αν επιχειρεί να το κρύψει, αυτό είναι στη πραγματικότητα το πρόγραμμα και το όραμα που έχει ο αρχηγός της ΝΔ για την περιοχή!»

Πρωτογενής Τομέας
Συζήτηση για την νέα ΚΑΠ
Διάλογο με τους Πολίτες με θέμα: «Το μέλλον της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της ΕΕ μετά το 2020» διοργανώνουν την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι στο Elisso Xenia Hotel στην Ξάνθη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τo Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Ξάνθης και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης σε συνεργασία με το Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας και το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Παράρτημα Θράκης. Ομιλητής θα είναι ο Τάσος Χανιώτης, Διευθυντής Στρατηγικής, Απλοποίησης και Αναλύσεων Πολιτικής στη Γενική Διεύθυνση Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η διαδικασία της online εγγραφής για την παρακολούθηση της εκδήλωσης γίνεται μέσα από τον σύνδεσμο:

Περιφέρεια
Εκδήλωση Κ. Κατσιμίγα στην Κομοτηνή
Υποψήφιους του συνδυασμού για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης θα παρουσιάσει την Τετάρτη, 20 Μαρτίου στις 20:00, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας, Κώστας Κατσιμίγας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Chris & Eve (3ο χλμ Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης).

Τοπική Αυτοδιοίκηση
Πολίτες για την Ξάνθη
Συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου για την αναβίωση της Παλιάς Ξάνθης είχε η παράταξη Πολίτες για την Ξάνθη του Γ. Χατζηθεοδώρου. «Η εγκατάλειψη των παλιών κτηρίων, η επικινδυνότητα κατάρρευσης τους, η αδιαφορία και μη ύπαρξη κανόνων για τις επιχειρήσεις και τα τραπεζοκαθίσματα, η αδιαφορία για την ανάπτυξη της περιοχής και προβολής της, δημιουργούν πρόσθετα προβλήματα στην ποιότητα ζωής των κατοίκων εκεί» τόνισε ο κος Χατζηθεοδώρου σημειώνοντας ότι: « Η Παλιά Πόλη χρειάζεται όραμα, μελέτες και γενναίες αποφάσεις ώστε να αναδειχθεί ως ένα τουριστικός προορισμός σε σύνδεση με το κέντρο της πόλης αλλά και το νότιο τμήμα της, με τις καπναποθήκες και την νεώτερη πόλη. Σεβόμενοι πάντα την ποιότητα ζωής αλλά και τον πολιτισμό που πρέπει να αποπνέει.»
Επαφές Γιάννη Λεβέντη
Κύκλο επαφών με φορείς που έχουν έδρα το Δήμο Κομοτηνής ξεκίνησε ο υποψήφιος Δήμαρχος με τη «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Γιάννης Λεβέντης με σκοπό την ενημέρωση, την ανάδειξη των προβλημάτων και των τρόπων αντιμετώπισής τους. Συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ», συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Σωματείου ΑμΕΑ Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης , με μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων «ΠΕΡΠΑΤΩ» , με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ. Σ του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών και Ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό και Asperger (ΔΑΔΑΑ) Η ενημέρωση αφορούσε ζητήματα των ΑμΕΑ και της Ειδικής Αγωγής. Το περιεχόμενο των συζητήσεων αντανακλά την πραγματικότητα στο Δήμο Κομοτηνής και ευρύτερα στους συγκεκριμένους τομείς (ΑμΕΑ Ειδική Αγωγή). Αναδείχθηκαν τα προβλήματα που απαιτούν λύσεις, άμεσα και μεσοπρόθεσμα. Οι εκπρόσωποι της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» δεσμεύτηκαν να αναδείξουν τα προβλήματα σε συνδυασμό με προτάσεις αντιμετώπισής τους , με πρώτο βήμα συνέντευξη τύπου τις επόμενες μέρες.
Συνεδριάζουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου
Συνεδριάζουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής στις 20 Μαρτίου στις 18.30 το απόγευμα. Μεταξύ άλλων το ΔΣ θα τιμήσει τον Κομοτηναίο αθλητή του στίβου Κων/νο Μπανιώτη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης και για τις μέχρι σήμερα διακρίσεις του. Παράλληλα, θα ασχοληθεί με το θέμα της ανέγερσης μνημείου σε ένδειξη τιμής, των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος καταγόμενων από την Κομοτηνή αεροπόρων.

Κόμματα Κινήματα
Ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης, αναδεικνύει την Εκπαίδευση
Σε ανοιχτό διάλογο κάλεσε ο Ε. Στυλιανίδης τους Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της Ροδόπης, τους αναπληρωτές και τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς, τους συλλόγους γονέων καθώς και την ακαδημαϊκή κοινότητα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα της εκπαίδευσης γενικά αλλά και τοπικά και να διαμορφώσει από κοινού προτάσεις, που θα μπορούσαν αξιοποιώντας τις εκπαιδευτικές υποδομές και το επιστημονικό δυναμικό του Νομού να συμβάλλουν στην τοπική ανάπτυξη. Ο πρώην υπουργός παρουσίασε απολογιστική Μελέτη για την Εκπαίδευση στο Νομό Ροδόπης και κατέθεσε κι ο ίδιος Θέσεις για την αξιοποίηση των εκπαιδευτικών, κατασκηνωτικών, πολιτιστικών και αθλητικών υποδομών, που δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και ιδιαίτερα, όταν ο ίδιος προΐστατο του Υπουργείου Παιδείας. Ο κος Στυλιανίδης επισήμανε ότι η εκπαίδευση και οι εκπαιδευτικοί είναι μοναδική δύναμη ανάδειξης, ανάκαμψης και ανάπτυξης της Ροδόπης, αρκεί να συμμετέχουν δημιουργικά στη διαμόρφωση ενός Νέου Σχεδίου για την περιοχή και στην υλοποίηση του, που θα αξιοποιεί τις υφιστάμενες υποδομές δημιουργώντας τη νέα ταυτότητα και επιτυγχάνοντας νέα έσοδα για την τοπική αγορά.

Παιδεία
Απόφαση της Συγκλήτου για το ΔΠΘ
Την απόφαση της δημιουργίας τριών νέων Τμημάτων, δια μέσου της αναδιάρθρωσης του υφιστάμενου Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης έλαβε προ ημερών η Σύγκλητος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Προβλέπεται η δημιουργία του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας, του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης, με ξεκάθαρη φυσιογνωμία που θα έρθουν να «αντικαταστήσουν» τις υφιστάμενες κατευθύνσεις του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης.

Συνδικαλισμός
Ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κομοτηνής
«Με αντιδημοκρατικές και βίαιες συμπεριφορές οι δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ οδήγησαν το 37ο Συνέδριο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας σε διάλυση. Εκατοντάδες μεταφερόμενοι νεαροί φοιτητές, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες και συνταξιούχοι, με την καθοδήγηση μιας χούφτας εκλεγμένων συνδικαλιστών και κομματαρχών, προέβησαν σε πράξεις βίας και παρεμπόδισης των εργασιών του συνεδρίου, με «αίτημά» τους τη διαμόρφωση για το Π.Α.ΜΕ ευνοϊκών εκλογικών συσχετισμών» αναφέρεται σε ανακοίνωση Εργατικών Κέντρων της χώρας που υπογράφει και το Εργατοϋπαλληλικού Κέντρο Κομοτηνής. Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «Κάθε προσπάθεια δημοκρατικής συνεννόησης μεταξύ των παρατάξεων, προκειμένου να υπάρξουν οι απαιτούμενες και επιβεβλημένες διευθετήσεις και συνεννοήσεις, πέφτουν στο κενό εξαιτίας των παραλογισμών και των κομματικών σκοπιμοτήτων.»
Ευρώπη
Σεμινάριο επιμόρφωσης για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Σεμινάριο επιμόρφωσης για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) με την υποστήριξη του Σωματείου Ενασχόλησης με την Πολιτική Επιστήμη «Politics Society Κομοτηνής» και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νέων Νομικών (ELSA Komotini), με τίτλο «Δέκα μήνες από την εφαρμογή του GDPR: μάθε πώς σε επηρεάζει» διοργανώνουν το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής και το Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δίκαιο και Πληροφορική» (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας – Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης). Το σεμινάριο, διάρκειας 6 ωρών, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου από τις 10:30 έως τις 16:30 στην Αίθουσα Σεμιναρίων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής (Σαμοθράκης 12, 1ος Όροφος) και απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο (φοιτητές νομικών και πολιτικών επιστημών, ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στελέχη δημόσιας διοίκησης, ή/και ενδιαφερόμενους πολίτες).

Ανακοίνωση
Καταγραφή και επιθεώρηση ψεκαστικών μηχανημάτων
Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης υπενθυμίζει στους Αγρότες της περιοχής μας, ότι όλα τα ψεκαστικά μηχανήματα που χρησιμοποιούνται στις αγροτικές εργασίες θα πρέπει να καταχωρηθούν στην ψηφιακή φόρμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, να ελεγχθούν από Εξουσιοδοτημένο Σταθμό Ελέγχου και να έχουν το σχετικό σήμα έγκρισης. Όσοι δεν έχουν συμμορφωθεί με τα ανωτέρω θα πρέπει να το κάνουν άμεσα.

Πολιτισμός
4 εκδηλώσεις περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα των «Χελιδονισμάτων» υπό την Αιγίδα της ΔΚΕΠΠΑΚ
Αναβιώνει και φέτος το δρώμενο «Χελιδονίσματα» από το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής και τον πολιτιστικό σύλλογο «Βυζαντινού Φρουρίου» σε συνεργασία με τη ΔΚΕΠΠΑΚ και τη συμμετοχή των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και όσων συλλόγων επιθυμούν. Την Τετάρτη 20 Μαρτίου και ώρα 09:30 π.μ., οι μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Λυκείου Κομοτηνής θα ξεκινήσουν από το χώρο του σχολείου και θα περιηγηθούν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, μαζί με όσες τάξεις δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων επιθυμούν να τους συναντήσουν στη διαδρομή τους, τραγουδώντας τα κάλαντα της Άνοιξης με τη συνοδεία μουσικών οργάνων. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής: Μουσικό Γυμνάσιο Λύκειο -ΙΚΑ-Περιφέρεια ΑΜΘ-Δημαρχείο-Ταξιαρχία-Πλ. Αρχ. Χρυσάνθου-οδός Ν. Γρηγορά-οδός Βενιζέλου-Πλατεία Ειρήνης.
Κατασκευή χελιδονοφωλιών
Κατασκευή χελιδονοφωλιών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 18:00 στα εργαστήρια του Συλλόγου Καλλιτεχνών «Αθηνίων». Την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί πορεία με φαναράκια των παιδικών σταθμών της πόλης από την Πλατεία Ειρήνης έως το ίδρυμα Παπανικολάου με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής της Αιγείρου ενώ θα ακολουθήσει συναυλία από το Εργαστήριο Παραδοσιακής Μουσικής «ΝΟΤΑ» και του Μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Κομοτηνής. Παράλληλα στη συναυλία θα συμμετάσχει χορευτική παιδική ομάδα του Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών και χορωδία του Συλλόγου Εβριτών υπό τη διεύθυνση της Βερόνικας Σεμερτζίδου. Το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 11:00 οπότε και θα πραγματοποιηθεί η τοποθέτηση των χελιδονοφωλιών στο Κόσμιο, όπου θα πραγματοποιηθεί Μουσικοχορευτική εκδήλωση στην ύπαιθρο.

Αστυνομικό δελτίο
Συνελήφθη 19χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Συνελήφθη χθες το πρωί στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, 19χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 32χρονης ημεδαπής για κλοπή
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αβδήρων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 32χρονης ημεδαπής, διότι, όπως προέκυψε, την 6-3-2019 το μεσημέρι, αφαίρεσε, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από την κατοχή 87χρονου ημεδαπού, ένα πορτοφόλι που περιείχε χρήματα.
Αθλητικά
Ήττα για τον ΓΑΣ Κομοτηνή
Δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη ο ΓΑΣ Κομοτηνή καθώς ηττήθηκε από τον Ζέφυρο με 57-52. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη, που πλέον απέκτησε συγκάτοικο στη δεύτερη θέση, την ομάδα του Πολυγύρου, με την οποία θα τεθεί αντιμέτωπη σε δύο αγωνιστικές στη Χαλκιδική. Ήττα και για την Ασπίδα Ξάνθης από την ΜΕΝΤ στην παράταση με 93-89 (κ.δ. 83-83). Νίκη για τον Λεύκιππο Ξάνθης επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 59-57
Καιρός:
Αραιές νεφώσεις, πιο πυκνές στα δυτικά και βόρεια, με ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι από 3 μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει μεταβολή.

www.ert.gr

Keywords
κομοτηνη, ειδήσεις, κας, κος, καβαλα, δραμα, media, νεα δημοκρατια, ελλαδα, συριζα, μνήμη, νέα, xenia, hotel, ξανθη, europe, online, eve, χλμ, παραιτηση λεβεντη, αμεα, αναδιαρθρωση, επηρεάζει, συμμετοχή, σχολεια, συλληψεις, θεσσαλονικη, ert, εθνικη τραπεζα, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, σταση εργασιας, ικα, ομαδα διας, αλλαγη ωρας, παραταση φορολογικων δηλωσεων, τραπεζα της ανατολης, βενιζελος, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, καιρος, η ημέρα της γης, κοινωνικος τουρισμος, αλλαγη ωρας 2013, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, αστυνομικο τμημα, ξανα, κοινωνια, καλαντα, ψεκαστικα, αναπληρωτες, xenia, μνήμη, δημοκριτειο, το θεμα, αμεα, αυτοκινητο, βημα, εδρα, εθνικη, ηττα, θεμα, θρακη, πλαισιο, προγραμμα, σημερινη, χαλκιδικη, ωρα, αγορα, αδιαφορια, αμθ, ανεργια, ασπιδα, ασθενειες, βιωσιμη αναπτυξη, βορεια, γινεται, διευθυνση, δυναμη, διοικηση, δωδεκα, διοικητης, δυναμικο, αιθουσα, υπαρχει, εκπαιδευση, εμμονη, ενημερωση, εξετασεις, επενδυσεις, ερχονται, ευρωπη, ζωη, ζωης, ιδια, θεσεις εργασιας, ιδρυμα, κας, κυβερνηση, κλοπη, κος, λεβεντης, λυκειο, λογο, μηνες, μητσοτακης, μειωση, νικη, ξενοδοχειο, ομαδα, παντα, οδος, ομιχλη, οραμα, παιδια, πεμπτη, περιβαλλον, ποιοτητα, προβληματα, πρωι, ρεπο, σαββατο, συντομα, συμμετοχή, σχολειο, ταυτοτητα, τασος, τμημα, τριτη, υλοποιηση, φαναρακια, φορμα, χλμ, ψηφιακη, ωρες, μποφορ, δημητρης, εφαρμογη, eve, europe, ευριπιδης, hotel, ιδιαιτερα, κωστας, media, μελετη, νοσοκομειο, σημα, online, θερμοκρασια, θεσεις, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα