Συγκλονιστική ιστορία: Ο κομμωτής που μόλυνε σκόπιμα με AIDS πέντε συντρόφους του

06:24 18/3/2019 - Πηγή: In.gr

Μια συνταρακτική ιστορία φέρνει στο φως το ντοκιμαντέρ του BBC με τίτλο: «Ο άνδρας που χρησιμοποιούσε τον HIV ως όπλο». Το ρεπορτάζ «φιλοξενεί» τις ιστορίες πέντε θυμάτων του κομμωτή, Daryll Rowe, ο οποίος γνώριζε πως ήταν φορέας του ιού και μόλυνε με αυτόν σκόπιμα τους εραστές του.

Σχεδόν ένα χρόνο από την ημέρα που ο 28χρονος κομμωτής καταδικάστηκε σε ισόβια, ένα από τα θύματά του,

ο Lenny είπε «αντίο» στο δικαίωμά του στην ανωνυμία και μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε. Τα όσα διηγήθηκε συγκλονίζουν.

Ήταν χειμώνας τους 2015 όταν συνάντησε για πρώτη φορά τον νεαρό κομμωτή από το Εδιμβούργο, μέσω ενός gay app γνωριμιών. Άρχισαν να μιλάνε και να ανταλλάσσουν φωτογραφίες. Το ένα έφερε το άλλο και όταν η κουβέντα πήγε στο sex, ο κομμωτής του ζήτησε να μη χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό. Ο Lenny όμως γρήγορα απέρριψε την πρότασή του.

Την περίοδο εκείνη είχε μόλις «βγει» από μία μακρόχρονη σχέση και αποφάσισε να αγνοήσει τις ριψοκίνδυνες προτάσεις του Daryll.
Όμως ο κομμωτής επέμεινε. Με νέο του μήνυμα, του είπε πως άλλαξε γνώμη και συναινούσε στο να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό. Λίγο μετά εμφανίστηκε στο σπίτι του Lenny ακάλεστος. «Δεν έπρεπε να είχα ανοίξει την πόρτα» δηλώνει σήμερα ο 38χρονος ο οποίος εργάζεται ως make-up artist.

Παρά τη συμφωνία του να βάλει προφυλακτικό, όταν πήγε στο σπίτι του θύματός του προσπάθησε να τον μεταπείσει. «Ή βάζεις προφυλακτικό ή φεύγεις» του απάντησε ο Lenny, ο οποίος περιέγραψε στο BBC πως ο κομμωτής ήταν ιδιαίτερα πιεστικός και αναγκάστηκε να τον σπρώξει μακριά.

Λίγο μετά την ένταση, ο Daryll αποφάσισε να υποχωρήσει και να κάνει αυτό που του ζητούσε ο Lenny.Πέρασε μία εβδομάδα από την ερωτική τους επαφή και ξαφνικά ο Lenny άρχισε να λαμβάνει απειλητικά μηνύματα από τον νεαρό κομμωτή, ο οποίος του έλεγε:

Πώς τολμάς να με μπλοκάρεις; Δεν μπορείς να με ξεφορτωθείς. Θα καείς. Έσκισα το προφυλακτικό. Είσαι ηλίθιος. Στην έφερα!

Μερικές εβδομάδες μετά ο Lenny αρρώστησε και θυμήθηκε τα μηνύματα του κομμωτή. Πήγε αμέσως να κάνει εξετάσεις και εκεί ήρθε αντιμέτωπος με την αλήθεια, ότι δηλαδή ήταν θετικός στον ιό του HIV. Έτσι αποφάσισε να τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Ποιος είναι ο κομμωτής

Ο 28χρονος σήμερα Daryll Rowe, ξεκίνησε να μολύνει και άλλους άνδρες με τον ιό, ως εκδίκηση για το γεγονός ότι είχε διαγνωστεί και εκείνος με HIV. Το 2015, όταν έμαθε πως τον είχε κολλήσει ο προηγούμενος φίλος του έβαλε σχεδόν αμέσως το σατανικό του σχέδιο σε εφαρμογή.

Έβρισκε τα θύματά του μέσω site γνωριμιών για gay, έκανε σεξ μαζί τους και στη συνέχεια τους έστελνε μήνυμα όπου τους ενημέρωνε ότι τους είχε μεταδώσει τον ιό.

Όταν συνελήφθη από την αστυνομία του Sussex είχε ήδη μολύνει πέντε άτομα με τον ιό και είχε αποπειραθεί να τον μεταδώσει σε άλλα πέντε.

Πηγή: Star

Keywords
Τυχαία Θέματα