Κινήσεις για Κινέζους τουρίστες

22:28 3/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Θέματα που αφορούν κυρίως την ενίσχυση των ελληνικών δημοσίων και ιδιωτικών φορέων στη Κίνα, προκειμένου να αυξηθούν οι τουριστικές ροές Κινέζων επισκεπτών στην Κρήτη και ιδιαίτερα στο Ηράκλειο, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου, Ζαν Αντρέα Γκαραντσίνι, με τον πρέσβη της Ελλάδας στο Πεκίνο, Λεωνίδα Ροκανά, και στελέχη του ΕΟΤ

στην Κινεζική πρωτεύουσα.

Στη συνάντηση στην Ελληνική πρεσβεία παραβρέθηκαν ακόμη ο προϊστάμενος Εμπορικών Υποθέσεων, Μανώλης Στάντζος, και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Tourism Generis, Γιώργος Δρακόπουλος.
Επίσης, ο κ. Ροκανάς επιβεβαίωσε την θεσμική και πρακτική στήριξη της πρεσβείας, στη διαδικασία διδυμοποίησης του Ηρακλείου με την πόλη Νίνγμπο, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει.
Ο κ. Γκαραντσίνι συναντήθηκε στα γραφεία του ΕΟΤ στο Πεκίνο, με τον Κρητικό διευθυντή, Γιάννη Πλεξουσάκη. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν στην άμεση ενδυνάμωση της συνεργασίας τους, με στόχο να μπει το Ηράκλειο στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων των Κινέζων.
Ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Ηρακλείου μετείχε στις εργασίες του Παγκόσμιου Φόρουμ Δημάρχων για τον τουρισμό, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Κίνα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κινήσεις, Κινέζους,kiniseis, kinezous