Κέρκυρα: Επαφές και πολιτική ομιλία του Υφ. Ναυτιλίας

14:29 27/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Κέρκυρα και τους Παξούς θα επισκεφθεί ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριος Σαντορινιός σήμερα Παρασκευή, αύριο και την Κυριακή, στο πλαίσιο των περιοδιών κυβερνητικών στελεχών με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Σαντορινιός θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου το Σάββατο, θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο, τους Δημάρχους Κέρυρας

και Παξών καθώς και εκπροσώπους του Περιφερειακού και των Δημοτικών Συμβουλίων. Στις 18.30 το απόγευμα του Σαββάτου θα προεδρεύσει σε σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της Κέρκυρας στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Ο υφυπουργός Ναυτιλίας θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο, το Εργατικό Κέντρο, στις 20.30 το βράδυ του Σαββάτου.
Στο πλαίσιο της παραμονής του στο Νομό Κέρκυρας, ο κ. Σαντορινιός , θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί το Νοσοκομείο του Νομού, το Λιμάνι της Κέρκυρας και της Λευκίμης και το Τουριστικό Καταφύγιο στις Μπενίτσες.

Keywords
Τυχαία Θέματα