Κέρκυρα: Ανετράπη απορριμματοφόρο στο ΧΥΤΑ Τεμπλονίου

14:20 10/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανετράπη σήμερα τα ξημερώματα απορριμματοφόρο του δήμου στην προσπάθεια εναπόθεσης απορριμάτων στο Α’ κύταρο του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στους ΟΤΑ Κέρκυρας Στ. Κορφιάτης συστήνει στους εργαζόμενοι στα απορριματοφόρα να τηρούν με αυστηρότητα τα όρια ασφαλείας.

Στο μεταξύ , στην Γενική Λαϊκή Συνέλευση του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Τεμπλονιου που πραγματοποιήθηκε στην είσοδο της χωματερής Τεμπλονιου , εξ

αιτίας της εναπόθεσης των απορριμμάτων εκτός κυττάρου Β και στους χώρους των υπό ανάπλαση κυττάρων Α και Γ , αποφασίστηκε από το ΔΣ και τους κατοίκους της περιοχής να αποτρέψουν στο μέλλον την παράνομη εναπόθεση απορριμμάτων ΕΚΤΟΣ κυττάρου Β η οποιανδήποτε άλλη παράνομη εργασία που θα αντιληφθούν στον χώρο.
Αναμένοντας το πόρισμα ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο της υπηρεσίας περιβάλλοντος της ΠΙΝ , οι κάτοικοι συνεχίζουν τις προγραμματισμένες ενέργειες του Συλλόγου και με άλλου είδους δράσεις με σκοπό την απομάκρυνση της χωματερής από την περιοχή Τεμπλονιου .

Keywords
Τυχαία Θέματα