Καταγγέλλουν τον άγριο ξυλοδαρμό 17χρονου ξενοδοχοϋπαλλήλου

12:15 5/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 17χρονου ξενοδοχοϋπαλλήλου, στο ξενοδοχείο στο οποίο εργάζεται, από τρεις ενηλίκους, εκ των οποίων ο ένας φέρεται να είναι στέλεχος της επιχείρησης, κατήγγειλε η μητέρα του ανήλικου.Ήδη για την υπόθεση έχει συλληφθεί ο 35χρονος αδερφός του στελέχους, επίσης υπάλληλος του ξενοδοχείου, ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που άσκησε σε βάρος του δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος λόγω της ανεπανόρθωτης βλάβης που προκάλεσε στο 17χρονο, ως αποτέλεσμα των χτυπημάτων. Ο 35χρονος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί τη Δευτέρα.
Τον ξυλοδαρμό

γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, τον πρόεδρο του οποίου, Στέλιο Βοργιά, ενημέρωσε η μητέρα.
Το περιστατικό έγινε προχθές το βράδυ σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Σταλίδας, όπου σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του 17χρονου, οι τρεις άντρες, για άγνωστη αιτία, κατάφεραν βίαια χτυπήματα στο κεφάλι και στα γενετικά όργανα στον 17χρονο. Μάλιστα, προκειμένου να μη γίνουν αντιληπτοί από τους πελάτες και τους υπόλοιπους εργαζόμενους, φέρονται να τον οδήγησαν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 17χρονος, κατόρθωσε να ξεφύγει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου και σε κατάσταση σοκ μπήκε σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του, στο Ηράκλειο. Ο οδηγός του λεωφορείου βλέποντας τον ανήλικο χτυπημένο και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβει τον νεαρό εργαζόμενο και να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Άμεσα ενημερώθηκε η οικογένεια του θύματος με την μητέρα του 17χρονου να προχωρά σε καταγγελία εις βάρος 3 ενήλικων ατόμων, στο Α.Τ. Χερσονήσου.
Χθες το πρωί, ο 17χρονος, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Στο Βενιζέλειο, όπου νοσηλεύεται, μετέβη και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου. Σύμφωνα με τα όσα του ανέφερε η μητέρα του ανήλικου, ένας από τους δράστες φέρεται να είναι στέλεχος της Διεύθυνσης Προσωπικού του ξενοδοχείου. Όπως υποστήριξε η ίδια, μαζί με τον αδερφό του, ο οποίος επίσης εργάζεται στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και έναν φίλο τους, χτύπησαν βάναυσα τον 17χρονο.
«Το ΕΚΗ καταδικάζει το πρωτοφανές αυτό περιστατικό και καλεί την Διεύθυνση του Ξενοδοχείου και εξετάσει την σοβαρή αυτή καταγγελία και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους συνεπλάκησαν στην επίθεση εις βάρος του ανήλικου εργαζομένου» αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοίκησης του Κέντρου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα