Ειδήσεις από το αστυνομικό Δελτίο

11:18 5/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

-Αναίσθητος ανασύρθηκε 69χρονος άνδρας χθες το μεσημέρι από την θαλάσσια περιοχή στα Σύβοτα. Το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο TEΠ Ηγουμενίτσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διενεργείται ιατροδικαστική έρευνα και προανάκριση για τα αίτια του θανάτου.

-Εξουθενωμένος αλλά σώος βρέθηκε μετά από πολύωρη αναζήτηση ο 48χρονος κτηνοτρόφος από το Τρίκασατρο Πρέβεζας που αγνοούταν από το βράδυ της Τετάρτης. Είχε αφήσει σημείωμα στην οικογένειά του ότι σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή του.

– Η Αστυνομία Ιωαννίνων συνέλαβε 2 αλλοδαπούς-

έναν 30χρονο και μια 39χρονη- με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης σκληρών ναρκωτικών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες χρησιμοποιούσαν υπαίθρια καβάντζα σε αλσύλλιο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -372γραμμάρια ηρωίνης καθώς και ζυγαριά ακριβείας.

-Το ενδιαφέρον των πολιτών προκάλεσε το πληροφοριακό κέντρο της Αστυνομίας στην Πανελλήνια Έκθεση Άρτας. Προτεραιότητα δόθηκε στην ενημέρωση των παιδιών με διαδραστικά μέσα και έντυπο υλικό, σε θέματα κυκλοφοριακής και οδικής παιδείας, αλλά και συνολικά στην ενημέρωση των πολιτών για το έργο και την προσφορά της Αστυνομίας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα