Καρδίτσα: Το τρίτο 10ημερο του Ιουλίου περιμένουν οι έμποροι

08:29 16/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου, αναμένουν οι έμποροι της Καρδίτσας, να κινηθεί η αγορά, αφού για την ώρα οι καταναλωτές περιορίζονται στις διερευνητικές βόλτες, παρά το γεγονός ότι οι εκπτώσεις των προϊόντων φτάνουν και το 70%. Ο λόγος που περιμένουν να αυξηθεί η αγοραστική κίνηση το τρίτο 10ημερο του Ιουλίου, είναι η πληρωμή των δημοσίων υπαλλήλων και των συνταξιούχων και .λιγότερο των υπολοίπων εργαζομένων.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας Ηλίας

Αντωνίου, όλο αυτό τον καιρό της κρίσης, επισημαίνει ότι η αγορά δεν μπορεί να αναθερμανθεί και οι έμποροι δεν μπορούν να ανακάμψουν, ακόμα κι αν αυξηθεί εν μέρει η αγοραστική κίνηση εν όψει των εκπτώσεων, δεδομένου ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εμπόρων της Καρδίτσας έχουν δημιουργήσει σωρευτικά παθητικό στις επιχειρήσεις τους και εννοείται χρέη προς τα ασφαλιστικά τους ταμεία, τις τράπεζες και την Εφορία.
Η εικόνα της αγοράς είναι αποκαρδιωτική με καταστήματα και επιχειρήσεις να κλείνουν και μάλιστα στους κεντρικούς δρόμους της αγοράς της Καρδίτσας, ενώ τα περισσότερα καταστήματα που ανοίγουν αφορούν τον κλάδο της αναψυχής και εστίασης (καφέ του δρόμου, fast food).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρδίτσα, 10ημερο, Ιουλίου,karditsa, 10imero, iouliou