Καπάκια και μπουκάλια φέρνουν το αμαξίδιο στην Ειρήνη!

15:27 23/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το δρόμο της αγάπης, της αλληλεγγύης και της καλοσύνης προσπαθούν να δείξουν καθημερινά με τις πράξεις τους τα άτομα του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «Η ΑΡΩΓΗ» Ν. Τρικάλων. Αυτή τη φορά η προσπάθεια τους αφορά την 25χρονη Ειρήνη από την Γεράνεια Ελασσόνας που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και οικονομικά και χρειάζεται για τις μετακινήσεις της ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

Η ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση του Συλλόγου «Η ΑΡΩΓΗ» και των άλλων φορέων που συντάσσονται στο πλευρό τους, φαίνεται ότι αποδίδει καρπούς, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ

Λάρισας η πρόεδρος της «ΑΡΩΓΗΣ» κα Ελένη Καϊμα. «Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο και στη Λάρισα και στην Ελασσόνα, τον Τύρναβο και όλες τις περιοχές που είναι δίπλα μας, στόχος μας είναι να κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκες και λόγω των καταστάσεων δεν μπορούν να καλυφθούν. Ένα αμαξίδιο είναι απαραίτητο για τη ζωή κάποιου που έχει κινητικά προβλήματα πόσο περισσότερο για ένα νέο κορίτσι όπως η Ειρήνη. Όλοι μαζί κάνουμε και αυτή τη φορά την προσπάθεια, είναι το έβδομο καρότσι που δίνουμε τον τελευταίο χρόνο με ανταλλαγή καπακιών και μπουκαλιών, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, γιατί βοηθάει σημαντικά.

Στο ερώτημα για την ανταπόκριση του κόσμου η κα Καϊμα επεσήμανε ότι «ο κόσμος ανταποκρίνεται πάρα πολύ, η δική μας ομάδα είναι διαφορετική με τις άλλες ομάδες. Ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να διαλέξει το καρότσι που θέλει, βάση του ποσού που μπορούμε να φτάσουμε. Μαζεύοντας 7 τόνους καπάκια μπορούμε να πάρουμε ένα καρότσι από την Γερμανία, ηλεκτροκίνητο, από τα καλύτερα ποιοτικά, όπως είναι αυτό της Ειρήνης.
Keywords
Τυχαία Θέματα