Κ. Στρατάκη: “Όλα έτοιμα για την επαναλειτουργία των σχολείων του νομού Λέσβου”

15:08 8/1/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Για την επαναλειτουργία των σχολείων στο νομό Λέσβου μίλησε στην ΕΡΤ Β. Αιγαίου η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, Καίτη Στρατάκη, τονίζοντας ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί είναι στις θέσεις τους, «ανοίγουμε χωρίς κενά καθώς μέσα στις γιορτές έγιναν για τη Λέσβο 25 διορισμοί εκπαιδευτικών και θ’ ανοίξουμε τα σχολεία με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.»

Σ’ ότι αφορά

στο θέμα της διενέργειας test covid-19, η κα Στρατάκη τόνισε ότι  οι εκπαιδευτικοί που επιστρέφουν στο νησί, ειδικά από επιβαρυμένες περιοχές, θα έχουν ήδη κάνει μοριακό τεστ, δύο μέρες πριν έρθουν, «ενώ για τους εκπαιδευτικούς που μένουν στο νησί έχω έρθει σε συνεννόηση με την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Μυτιλήνης Ελεονόρα Μανιάτη όπου μπορούν κλείνοντας ραντεβού να μεταβαίνουν στο Κέντρο Υγείας για να κάνουν το τεστ

Σύμφωνα με την κα Στρατάκη, ο συγχρωτισμός κατά την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών στα σχολεία είναι το σημαντικότερο ζήτημα. «Θα έχω επικοινωνία με τους διευθυντές των σχολείων σήμερα να υπάρχει κλιμακωτή προσέλευση από τις 8 έως τις 8.30 το πρωί αλλά και εκεί υπάρχουν προβλήματα. Όλα θα λυθούν, με πάντα ως προτεραιότητα μας τα θέματα υγείας και ασφάλειας των μαθητών» τόνισε.

The post Κ. Στρατάκη: “Όλα έτοιμα για την επαναλειτουργία των σχολείων του νομού Λέσβου” appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα