Ιόνια Οδός: Καταδίωξη και συλλήψεις

10:08 13/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Ασφαλείας Μεσολογγίου συνέλαβαν έναν 26χρονο από την Αλβανία και έναν 39χρονο Έλληνα για διακίνηση ναρκωτικών.

Όλα έγιναν στην Ιόνια Οδό, στο ύψος του Αγγελοκάστρου, στο πλαίσιο συνεχών ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, επιχείρησαν να ελέγξουν αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς το Αντίρριο.

Οι δράστες δεν συμμορφώθηκαν στο σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξαν

ταχύτητα με σκοπό να διαφύγουν, ενώ κατά την καταδίωξη που ακολούθησε πέταξαν σε χωράφι δύο μεγάλους μαύρους σάκους, με είκοσι αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 21 κιλών και 408 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα σε αγροτική οδό στο Αγγελόκαστρο και τους συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν εκατό ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσα επικοινωνίας για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες είχαν προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες, λίγες ώρες πριν την σύλληψή τους, στην Ηγουμενίτσα, από υπήκοο Αλβανίας με σκοπό να τις μεταφέρουν στην Αθήνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσαν κατασχέθηκε .

Νίκη Παπαδούλα

Keywords
Τυχαία Θέματα