«ιε»: Ομαδική έκθεση Ζωγραφική – Γλυπτική – Κεραμική

11:41 6/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 από τις 12 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ, ανοίγει τις πύλες της η ομαδική έκθεση «ιε» Ζωγραφική – Γλυπτική – Κεραμική, που θα διαρκέσει έως τις 17 Οκτωβρίου 2020 στη gallery genesis. Η έκθεση γίνεται με αφορμή την Art Athina 2020 και την καλλιτεχνική διεύθυνση και επιμέλεια έχει ο Γιώργος Τζάνερης.

Art Athina 2020 / Συμμετέχοντες καλλιτέχνες
ΑΝΝΑ ΑΜΠΑΡΙΩΤΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ, ΓΕΥΣΩ

ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΤΑΦΕΡΟΣ, ΙΩΣΗΦΙΝΑ ΚΟΣΜΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΣΣΛΙΝ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΛΑΤΣΙΟΣ, ΜΗΝΑΣ ΚΑΜΠΙΤΑΚΗΣ, ΠΑΒΛΟΣ ΧΑΜΠΙΔΗΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΤΖΑΚΟΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΑΡΡΑ

Η genesis gallery συμμετέχει φέτος με 15 καλλιτέχνες της στην ψηφιακή πλατφόρμα Αrt Athina Viewing Rooms.
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αιθουσών Τέχνης και η Art Athina, προχωρούν στη μεταφορά του μεγαλύτερου ετήσιου εικαστικού θεσμού στην Ελλάδα σε μια ψηφιακή πλατφόρμα ανοιχτή προς όλους, προσβάσιμη μέσω Διαδικτύου.

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Τζάνερης: «H πλατφόρμα Αrt Athina Viewing Rooms θα παρουσιαστεί την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου και θα συνδυαστεί με το Art Athina Week, μια εβδομάδα δράσεων για τις ελληνικές αίθουσες τέχνης, κατά τη διάρκεια των οποίων οι γκαλερί θα παρουσιάζουν στους χώρους τους, τα έργα που επέλεξαν να παρουσιάσουν διαδικτυακά στο Art Athina Viewing Rooms.
Θα χαρούμε πολύ να μας επισκεφθείτε και διαδικτυακά αλλά και στην genesis gallery για να δείτε τα έργα από κοντά!».

Info
Gallery Genesis.
35 HARITOS Street,
Kolonaki 10675
Athens, Greece.
Tel.: +30 211 7100566
www.gallerygenesisathens.com
www.facebook.com/yiorgos.tzaneris
www.facebook.com/pages/Genesis-Gallery

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα