Η Θεοδώρα Αραμπατζή στους Μεσογειακούς της Ιταλίας

13:07 1/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τη Σερραία ακοντίστρια Θεοδώρα Αραμπατζή στην αποστολή της η Εθνική ομάδα στίβου θα πάρει μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες Κ23 που θα πραγματοποιηθούν στις 9 και 10 Ιουνίου στην πόλη Σασουόλο της Ιταλίας.

Η αθλήτρια του Γ.Σ. Σέρρες 93 αναδείχθηκε το 2017 3η καλύτερη ακοντίστρια στην Ελλάδα ενώ είχε πέρυσι μια καταπληκτική

χρονιά (την καλύτερη μέχρι τώρα στην καριέρα της), πήρε μέρος στον τελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων που διεξήχθη στην Πολωνία καταλαμβάνοντας την 13η θέση (είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στα «Παπαφλέσσεια» στην Καλαμάτα με την πρώτη της βολή με 52.90μ. ενώ το όριο είναι 52.50μ.) και… σάρωσε στα εντός συνόρων Πρωταθλήματα με την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο νέων Α/Γ της Λάρισας και 2η θέση στο Πανελλήνιο Α/Γ της Πάτρας κάνοντας ατομικό ρεκόρ σε κάθε αγώνα. Οι άνθρωποι του στίβου βλέπουν στο πρόσωπο της Θεοδώρας Αραμπατζή, που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ακοντισμού στην Ελλάδα, την αθλήτρια που θα φέρει μεγάλες διακρίσεις στη χώρας μας.

Η αποστολή της Εθνικής που θα ταξιδέψει στην Ιταλία στις 8 Ιουνίου αποτελείται από 13 αθλητές και αθλήτριες και ξεχωρίζει σε αυτήν η Ελένη Πόλακ στο επί κοντώ, που έχει ήδη το όριο συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.
Η αποστολή της Εθνικής ομάδας για τους Μεσογειακούς αγώνες είναι:

ΑΝΔΡΕΣ.ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.Μιχάλης Παππάς400 μ.Δέσποινα ΜουρτάΓιώργος Τάσσης10.000 μ.Μοσχούλα Μανούσου -ΠαρασκευοπούλουΓιώργος Τζατζιμάκης10.000 ΒάδηνΣοφία ΑλικανιώτηΑντώνης ΣτυλιανίδηςΜΗΚΟΣΔημήτρης ΜονόπωληςΤΡΙΠΛΟΥΝΕΠΙ ΚΟΝΤΩΈλενα ΠόλακΚυριάκος ΖώτοςΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑΤάσος ΛατιφλάριΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣΑθανασία ΚόκκαληΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣΘεοδώρα Αραμπατζή

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα